Spotify kampt met grote storing: inloggen in de app niet mogelijk

Spotify kampt met grote storing: inloggen in de app niet mogelijk

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

"Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw of ga naar onze Help afdeling." Dat is de melding die je te zien krijgt als je nu probeert in te loggen in Spotify. De muziekstreamingdienst kampt met een grote storing.

Spotify storing

Via Allestoringen.nl stromen er klachten binnen over Spotify en ook via Twitter is de hashtag #spotify momenteel trending. Iedereen is ineens uitgelogd uit de app of de webplayer van Spotify en opnieuw inloggen werkt ook niet. Op de redactie zijn we ook allemaal uitgelogd. Spotify laat via Twitter al weten dat er iets net klopt. Ze zijn het probleem aan het onderzoeken, zo staat er in de tweet. Wat de oorzaak van de storing is en wanneer deze verholpen zal zijn, weten we dus helaas niet. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Ben jij Spotify-gebruiker en kun je ook geen gebruik meer maken van de webplayer of de app omdat je niet kan inloggen? Laat het ons weten in de reacties.

Spotify kampt met grote storing: inloggen in de app niet mogelijk
Spotify - Muziek en podcasts

Spotify - Muziek en podcasts

Kan je Spotify gratis gebruiken? Spotify is een populaire muziekapp in Nederland die momenteel wereldwijd 159 miljoen gebruikers heeft waarvan 71 ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk