Samsung Galaxy Buds 2 officieel: oortjes met active noisecancelling voor 149 euro

Samsung Galaxy Buds 2 officieel: oortjes met active noisecancelling voor 149 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung heeft op het Galaxy Unpacked-evenement de Galaxy Buds 2 aangekondigd. De oortjes hebben active noise cancelling en kosten 149 euro.

Samsung Galaxy Buds 2 met active noise cancelling

Samsung heeft de nieuwe Galaxy Buds 2 uitgerust met active noise cancelling of ANC. Per oortje zijn er daarom drie microfoons voorzien om dat geluid weg te filteren. Die microfoons worden samen met een Voice Pickup Unit ook ingezet om telefoongesprekken te voeren, en dat moet dus goed werken in luidruchtige omgevingen. Wil je horen op welk perron de trein aankomt? Met een eenvoudig tikje op de Buds 2 schakel je eenvoudig tussen drie verschillende geluidsniveaus.

Samsung belooft dat de dynamische 2-weg speakers van de Galaxy Buds 2 heldere hoge noten en een diepe bas leveren. Daarnaast moeten ze dus ook ongewenste achtergrondgeluiden via de actieve ruisonderdrukking blokkeren. Samsung zet machinelearning on om de noisecancelling te verbeteren.

Samsung Galaxy Buds 2 officieel: oortjes met active noisecancelling voor 149 euro

Specificaties

Samsung Galaxy Buds 2
Afmetingen ootjes: 17,5 x 19,2 x 22,5 mm
Afmetingen oplaadcase: 50 x 27,8 x 50,2 mm
Gewicht Buds/Case:  5 gram / 41,5 gram
ANC: Intelligent Active Noise Cancelling met auto switching ANC/Ambient Mode
Speakers: 2-weg
Batterij: Media: 5u/20u (ANC aan), 7,5u/29u (ANC uit) / Praten: 3,5u/13u (ANC aan), 3,5u/14u (ANC uit)
Waterbestendigheid: IPx2
Connectiviteit: Auto Switching met Galaxy Smartphone, Watch, Tablet
Kleuren: Graphite, White, Olive en Lavender
Adviesprijs: 149 euro

Accuduur en waterbestendigheid

De witte case heeft van de Buds 2 is rechthoekig met sterke afrondingen en voor. De buitenkant is wit, maar als je het doosje opent zie je een bijpassen tint bij de oordopjes. Ditmaal hebben de Buds 2 zelf een ovalen vorm. Het gaat om een paar in-ear oortjes en ze zijn IPX2-waterbestendig, dat is minder goed dan de IPX7-bestendigheid van de Galaxy Buds Pro. De Buds 2 zijn dus beschermd tegen druppels maar kunnen niet goed tegen een regenbui.

De oortjes gaan met active noisecancelling aan 5 uur mee op een acculading en inclusief de case is dat 20 uur. Zodra noisecancelling uitgeschakeld is, wordt de accuduur verlengd: 7,5 uur en 29 uur.

Samsung Galaxy Buds 2 officieel: oortjes met active noisecancelling voor 149 euro

Comfortabele pasvorm 

De oordopjes werken daarnaast uitstekend in combinatie met andere producten in het Samsung ecosysteem zoals een Galaxy-smartphone, -smartwatch of -tablet. De Buds 2 zijn tevens Samsungs kleinste en lichtste oortjes tot nu toe. Net als Sony, heeft ook Samsung een soort pasvormtest voor zijn Buds 2 voorzien. Je kan in de Galaxy Wearable-app via deze test de perfecte pasvorm voor je oren vinden. Daarvoor kun je kiezen uit 3 verschillende siliconen oortips.

Samsung Galaxy Buds 2 kopen

De Galaxy Buds 2 kunnen net als de Galaxy Z Fold 3 of Z Flip 3 vanaf 11 augustus besteld worden. De pre-orders worden op 20 augustus geleverd en de oordopjes zijn vanaf 27 augustus officieel verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs van de Galaxy Buds 2 is 149 euro. Je kan kiezen uit de kleuren Graphite, White, Olive en Lavender.

Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2

Soepel bedienen | verbinden en overschakelen | Geniet van het comfortabele design | Dynamic 2-way speakers | Active Noise Cancelling

Vanaf € 89,99

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk