'Samsung Galaxy Buds 2 gaan 150 euro kosten in Nederland'

'Samsung Galaxy Buds 2 gaan 150 euro kosten in Nederland'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Buds 2 en hun Europese prijzen zijn volledig gelekt, en we weten dat de oortje 149,99 euro zullen kosten. We krijgen verder renders te zien die het design verhullen. De Galaxy Buds 2 werken met active noise cancelling (ANC).

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung stelt op 11 augustus tijdens het Galaxy Unpacked-evenement een nieuwe reeks draadloze oortjes voor. De Galaxy Buds 2 zijn gelekt bij Winfuture en we zien heel wat nieuwe keuzes van Samsung op het gebied van design.

De case heeft van de Graphite-versie van de Buds 2 is rechthoekig met sterke afrondingen. Ze toont wit langs buitenkant, maar als je het doosje opent zie je een zwarte tint, en ook de oortjes hebben die kleur. Ditmaal hebben de Buds 2 zelf een ovalen vorm. Het gaat om een paar in-ear oortjes en ze zijn IPX2-waterbestendig, dat is minder goed dan de IPX7-bestendigheid van de Galaxy Buds Pro.

Gerelateerde artikelen

ANC en accuduur

Samsung rust de Galaxy Buds 2 uit met active noise cancelling of ANC. Per oortje zijn er daarom drie microfoons voorzien om dat geluid weg te filteren. Die microfoons worden ook ingezet om telefoongesprekken te voeren, en dat moet zelfs goed werken in luidruchtige omgevingen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

'Samsung Galaxy Buds 2 gaan 150 euro kosten in Nederland'

We krijgen verder te horen dat de oortjes werken met bluetooth 5.2, en dat wil zeggen dat ze mogelijk met meerdere apparaten tegelijk kunnen verbinden. Of dat verplicht Samsung-apparaten moeten zijn, valt nog af te wachten. Daarnaast komen we te weten dat de oortjes, samen met de oplaadcase 20 uur kunnen werken met ANC. Zet je noise cancelling uit dan houden ze het gedurende 29 uur vol.

Gerelateerde artikelen

Prijs en beschikbaarheid

De Galaxy Buds 2 zullen in Europa 149,99 euro kosten, en dat maakt ze een stuk goedkoper dan de Galaxy Buds Pro. Die oortjes zijn namelijk voor 229 euro verschenen. Wat denk jij, zijn deze oortjes wat voor jou? Kijk je uit naar Unpacked? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2

Soepel bedienen | verbinden en overschakelen | Geniet van het comfortabele design | Dynamic 2-way speakers | Active Noise Cancelling

Vanaf € 89,99

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk