OPPO Enco Free2 officieel: oordopjes met noise-cancelling voor 99 euro

OPPO Enco Free2 officieel: oordopjes met noise-cancelling voor 99 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OPPO lanceert de Enco Free2-oordopjes in Nederland voor een adviesprijs van 99 euro. De oordopjes beschikken over actieve noise-cancelling.

OPPO Enco Free2 met ANC

De Enco Free2 zijn betaalbare volledig draadloze oordopjes inclusief actieve noise-cancelling (ANC). OPPO heeft de techniek geoptimaliseerd aan de hand van duizenden in-ear-tests: "De oordopjes kunnen de ruisonderdrukkingscurve op intelligente wijze optimaliseren op basis van de structuur van de gehoorgang."

De oordopjes beschikken verder over zes microfoons, drie op ieder oordopje, die samenwerken om de stemmen te verbeteren en achtergrondgeluiden te neutraliseren. OPPO geeft aan dat de Triple-Mic Call Noise Cancelling-functie ervoor zorgt dat gesprekken helder doorkomen, zelfs als je in een rumoerige kantoortuin werkt. Gebruik je de Enco Free2 tijdens het sporten? Dan is er een Transparancy-modus waarmee omgevingsgeluiden verstaanbaar blijven in, zoals in het verkeer.

OPPO Enco Free2 officieel: oordopjes met noise-cancelling voor 99 euro

Geluid en accu

De Enco Free2 op kan de unieke hoorprofielen van gebruikers analyseren en op basis daarvan een persoonlijke geluidsprofiel creëren. Dit heet de Personalised Sounds Equalizer en deze kan worden ingeschakeld door middel van een gehoortest op een OPPO-smartphone of via de HeyMelody-app. In die app kunnen tevens aanraakbedieningen zoals dubbeltikken, vegen of lang aanraken, worden aangepast.

Gerelateerde artikelen

De oordopjes hebben een speeltijd van 30 uur in de oplaadcase en 20 uur als ANC is ingeschakeld. De oordopjes zelf gaan 6,5 uur mee, of 4 uur met ANC aan.

De oordopjes zullen de audio automatisch pauzeren en hervatten wanneer de ze worden uitgenomen en weer worden ingedaan. Heb je een OPPO-smartphone? Dan kunnen de oordopjes snel geactiveerd worden door alleen de case te openen. De Enco Free2 maakt hiervoor gebruik van Bluetooth 5.2.

En dan dit

Naast de functie oordopjes heeft heeft OPPO Enco Free2 nog een functie. Je kan namelijk met je OPPO-smartphone op afstand een foto of video maken door een dubbele tik op het op de oordopjes. In de kleine letters staat dat deze functie alleen werkt met de OPPO Reno6-serie. Andere telefoons krijgen ondersteuning via een OTA-upgrade.

OPPO Enco Free2 kopen

De OPPO Enco Free2 is verkrijgbaar in de kleur wit voor een adviesprijs van 99 euro in de OPPO e-store en binnenkort via andere verkooppunten.

OPPO Enco Free2 officieel: oordopjes met noise-cancelling voor 99 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk