OnePlus introduceert Bullets Wireless Bluetooth-headset

OnePlus introduceert Bullets Wireless Bluetooth-headset

Bullets Wireless

Naast een smartphone heeft OnePlus ook een nieuwe accessoire aangekondigd. Het gaat om de Bullets Wireless en dat is de opvolgers van de bedrade Bullets V2. Deze draadloze headset heeft een modern design en is licht van gewicht. De twee oordoppen zijn magnetisch zodat je ze aan elkaar kunt klikken wanneer je ze niet in hebt. Dat voorkomt dat je ze verliest en het bespaart accu want zodra de doppen aan elkaar kleven stopt de muziek. Wanneer je ze weer van elkaar trekt begint de muziek weer. Opladen gaat net als bij de smartphones van OnePlus snel, met Fast Charge kunnen ze 5 uur lang gebruikt worden op slechts 10 minuten opladen. Fast Charge is volledig geïntegreerd in het product zodat je elke USB-C kabel kunt gebruiken met dezelfde laadsnelheid. Wanneer de headset 5 minuten ontkoppelt is van de telefoon gaan ze automatisch uit.

Bullit Wireless

OnePlus heeft voor de Bullets Wireless premium materialen gebruikt zoals aluminium met een siliconen coating die het materiaal moeten beschermen. Wanneer je de middelste knop lang indrukt dan kun je Google Assistant opstarten en gebruiken. De headset gebruikt de techniek van Qualcomm aptX voor een goede audiobeleving.

Bullit Wireless

Prijs en beschikbaarheid

De Bullets Wireless zijn beschikbaar voor €69 en zijn vanaf eind juni te bestellen op OnePlus.com.

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties