OnePlus Buds officieel: eerste volledig draadloze oordopjes van OnePlus

OnePlus Buds officieel: eerste volledig draadloze oordopjes van OnePlus

OnePlus Buds

De OnePlus Buds zijn de eerste true wireless ofwel volledig draadloze oortjes van OnePlus. De OnePlus Buds zijn zo ontworpen dat ze hoge kwaliteit audio kunnen bieden maar ook zorgen voor groot draagcomfort gedurende de hele dag.

De OnePlus Bud hebben drie actieve microfoons per oordopje. Hierdoor kunnen ze omgevingsgeluid verminderen, om zo betere telefoongesprekken te kunnen bieden. OnePlus noemt dit 'environmental noise cancellation'. Naast de verbeterde 13,4 mm dynamische drivers zijn de Buds uitgerust met Bass Boost- en Dolby Atmos-ondersteuning. Tezamen moeten deze features zorgen voor heldere vocals, een diepere bas en rijkere tonen. Verder zorgen de oortjes voor zo min mogelijk vertraging via low latency.

Afbeelding van de OnePlus Buds

Fast Pairing en touch-bediening

Je hebt de OnePlus Buds heel snel gekoppeld aan je telefoon vanwege Fast Pairing. Via deze techniek kun je ook eenvoudig wisselen tussen speakers en oordopjes. Hiervoor druk je één van de twee Buds voor drie seconden lang in. Daarnaast kun je zien hoelang de oortjes nog te gaan hebben voordat ze leeg zijn. Dat geldt ook voor de oplaadcase. Fast Pair kan gebruikt worden op alle Android-apparaten met Android 6.0 Marshmallow of hoger en ondersteunde bluetooth-headsets en -speakers.

Afbeelding van de OnePlus Buds

De oortjes kun je bedienen door erop te tikken. Dubbeltikken laat je een nummer overslaan. Een telefoongesprek opnemen of ophangen doe je op dezelfde manier. Daarnaast kun je met de touch-bediening een telefoongesprek weigeren en andere functies er aan koppelen. Daarbij kun je denken aan het activeren van de Google Assistent of het afspelen en pauzeren van een nummer.

Warp Charge en IPX4-waterbestendigheid

De bekende Warp Charge-technologie van OnePlus is ook in deze oordopjes te vinden. Dankzij deze techniek kun je de Buds in hun oplaadcase in tien minuten opladen voor een luistertijd van tien uur. Een volledige oplaadbeurt, gecombineerd met opladen via de case, levert een luistertijd van dertig uur op. Je kan aan de kleur van het LED-lampje op de case de resterende accucapaciteit van de oortjes zien.

OnePlus heeft de Buds voorzien van een IPX4-waterbestendigheidsrating. Hierdoor zijn ze bestand tegen waterspetters. Je kan de oordopjes dus gebruiken tijdens work-outs in de sportschool of tijdens het hardlopen.

Afbeelding van de OnePlus Buds

OnePlus Buds kwijt?

De OnePlus Buds zijn klein, de kans dat je ze kwijtraakt is groot. Daarom heeft OnePlus het mogelijk gemaakt om de Buds te 'bellen'. Je kan in de bluetooth-instellingen van je telefoon één of beide oortjes over laten gaan om ze makkelijk terug te vinden.

OnePlus Buds kopen

De OnePlus Buds zijn verkrijgbaar in drie kleuren: White, Gray en Nord Blue. De adviesprijs van de oordopjes is 89 euro en je kan ze vanaf 21 juli om 17.00 uur via OnePlus bestellen.

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer