Nothing Ear (1) officieel: oortjes met ANC kosten 99 euro

Nothing Ear (1) officieel: oortjes met ANC kosten 99 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nothing stelt de Ear (1) voor, zijn eerste paar draadloze oortjes. Het paar komt met active noise cancelling (ANC) en een lange accuduur. Ze zijn vanaf 17 augustus te koop. De Ear (1) oortjes kosten 99 euro en komen naar Nederland en België.

Nothing Ear (1)

Nothing, de start-up van OnePlus-medeoprichter Carl Pei, heeft zijn allereerste product voorgesteld. De Nothing Ear (1) zijn een paar draadloze oortjes die opvallen met hun design op basis van transparant plastic. Elk oortje is ook met een witte of rode bol aangeduid zodat je makkelijk het linkse van het rechtse kan onderscheiden. Ze zijn IPx4-waterbestendig.

De oortjes verschijnen met 11,6 mm drivers en het bedrijf ging daarvoor de samenwerking aan met het Zweedse Teenage Engineering dat ervaring heeft met allerhande audioproducten. De Ear (1) werken daarnaast met ANC en er zijn drie microfoons per oortje die helpen om het storende achtergrondgeluid te detecteren. De noise cancelling komt in verschillende standen afhankelijk van de omgeving waarin je je bevindt. Nothing zegt dat de ANC ook werkt wanneer je de microfoon gebruikt om te bellen. De verbinding van de oortjes verloopt via bluetooth 5.2.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Nothing Ear (1) officieel: oortjes met ANC kosten 99 euro

34 uur gebruik

De Nothing Ear (1) verschijnen met een oplaadcase waarmee ze ook draadloos kunnen opladen. Verder valt de accuduur op. De oortjes kunnen zelf iets meer dan 5,5 uur verder met één oplaadbeurt, maar samen met de case wordt die gebruiksduur verlengd tot 34 uur. Gebruik je de hele tijd ANC, dan houden de oortjes het 4 uur lang vol, of 24 uur samen met de case.

Zoals bij veel andere draadloze oortjes komen ook de Nothing Ear (1) met touchbediening, en je kan de gebaren zelf instellen aan de hand van de bijhorende app. Van daaruit kan je ook de equalizer aanpassen en er is een functie waarmee je verloren oortjes kan terugvinden.

Gerelateerde artikelen

De Ear (1) zijn vanaf 17 augustus in Nederland en België, maar de oortjes zullen ook al in een beperkte oplage beschikbaar zijn. Dat begint vanaf 31 juli via de Nothing-website. Over de komst van andere techproducten van het merk is nog helemaal 'nothing' bekend.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk