Huawei FreeBuds 3: bluetooth 5.1 en active noise cancelling

Huawei FreeBuds 3: bluetooth 5.1 en active noise cancelling
Huawei introduceerde vandaag op de IFA de nieuwe True Wireless FreeBuds 3-oordopjes. Deze oordopjes zijn volledig draadloos en ondersteunen als eerste in zijn soort bluetooth 5.1.

Huawei FreeBuds 3 True Wireless Stereo Earbuds

De nieuwe draadloze oordopjes van Huawei zijn voorzien van een nieuwe Kirin A1-chip uit eigen fabriek. Dat is een vergelijkbare technologie als Apple met zijn W1 chips in de AirPods. Het uiterlijk van de dopjes is overigens ook vergelijkbaar met dat van de AirPods.

De Kirin A1-chip kan volgens Huawei een kloksnelheid van 356MHZ behalen en is volgens de fabrikant ook de eerste chip die bluetooth 5.1 ondersteunt. De reactiesnelheid van de FreeBuds 3 is 190ms.

Huawei FreeBuds 3

Active noise cancelling

De dopjes beschikken over active noise cancelling waardoor beide doppen ongeveer 15dB aan achtergrondgeluid kunnen onderdrukken. Ben je aan het bellen met de dopjes, dan wordt het omgevingsgeluid geblokkeerd en je stem versterkt zodat je beter verstaanbaar bent.

De accucapaciteit van de FreeBuds 3 bedraagt 30 mAh per dop en gaan volgens Huawei 4 uur mee. Je kan de dopjes in de bijgeleverde case van 410 mAh plaatsten om ze op te laden. Dit kan tot ongeveer vijf keer met een volledige laadcyclus.

Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3

De Huawei FreeBuds 3 zullen vanaf oktober in de winkels liggen. De prijs van de oordopjes is niet bekend gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties