Huawei lanceert FreeBuds Pro 2 met active noise-cancelling voor 199 euro

Huawei lanceert FreeBuds Pro 2 met active noise-cancelling voor 199 euro

De Huawei FreeBuds Pro uit 2020 krijgen een opvolger en die heet, hoe kan het ook anders, Huawei FreeBuds Pro 2. Deze volledig draadloze oordopjes komen wederom met noise cancellation en je kan ze beschouwen als het topmodel in Huawei's oordopjesassortiment.

Huawei FreeBuds Pro 2 met noise cancelling

De Huawei FreeBuds Pro 2 krijgen een wat gelikter design mee ten opzichte van de voorganger, en komen met een aantal verbeteringen. Zo passen de oordopjes zich aan aan de vorm van je gehoorgang en is de active noise cancelling (ANC), die werkt met drie microfoons, met 15% verbeterd.

Deze ruisonderdrukking kan in realtime overschakelen naar de beste modus, op basis van het omgevingsgeluid. Volgens Huawei moeten ze zelfs in vliegtuigcabines ongewenste geluiden kunnen wegfilteren. Ook moeten de oordopjes wind- en omgevingsgeruis op bijvoorbeeld de fiets verminderen dankzij het nieuwe winddichte ontwerp.

De oortjes zijn net als de FreeBuds Pro uitgerust met 11 mm audiodrivers die moeten zorgen voor 11 mm voor een krachtige bas en een breed audiobereik, van 14Hz to 48kHz.

Huawei lanceert FreeBuds Pro 2 met active noise-cancelling voor 199 euro

Accuduur en spatwaterdicht

De Huawei FreeBuds Pro 2 gaan maximaal vier uur mee met ANC ingeschakeld. Met de case erbij wordt de accuduur verlengd naar in totaal van 18 uur. Als ANC is uitgeschakeld, bedraagt de luisterduur 6,5 uur en in totaal 30 uur met de case. De oordopjes ondersteunen met behulp van de case ook omgekeerd opladen.

De Huawei FreeBuds Pro 2 kunnen daarnaast ook met twee apparaten tegelijk verbinden zodat je makkelijk automatisch kunt schakelen tussen gesprekken. De dubbele verbindingsfunctie werkt samen met smartphones, tablets, pc’s en wearables van Huawei. Android- en iOS-telefoonsm en Windows-apparaten worden ook ondersteund. Tenslotte zijn de oortjes IP54-spatwaterdicht, zodat tegen regen en zweten bestand zijn.

Huawei FreeBuds Pro 2 kopen 

De Huawei FreeBuds Pro 2 zijn beschikbaar in de kleuren Silver Frost, Ceramic White en Silver Blue voor een adviesprijs van €199,99. Je krijgt er tijdelijk een Huawei Band 7 ter waarde van 59,99 euro gratis bij.

Huawei FreeBuds Pro 2

De Huawei FreeBuds Pro 2 zijn volledig draadloze oordopjes met noise cancellation en je kan ze beschouwen als het topmod Lees meer

€ 199,99

Bestel op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties