Galaxy Buds officieel: bluetooth-dopjes zijn nog slanker en lichter

Galaxy Buds officieel: bluetooth-dopjes zijn nog slanker en lichter

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Galaxy Buds

De Galaxy Buds volgen de Samsungs Gear IconX uit 2017 en 2018 op. Deze volledig draadloze bluetooth-dopjes kunnen worden bediend door middel van gebaren en werken ook met de slimme assistent van Samsung, Bixby. De Galaxy Buds is uiteraard ook voorzien van deze functies en is daarnaast ook nog 30% kleiner en lichter dan zijn voorganger.

Met de Galaxy Buds luister je naar je favoriete muziek met de geluidskwaliteit van AKG. Verder is er Enhanced Ambient Sound aanwezig op de oordopjes. Met deze functie kun je je aandacht houden bij de omgeving en wordt het achtergrondgeluid versterkt als je belt of luistert naar je favoriete muziek. De functie Adaptive Dual Microphone maakt gebruik van microfoons in en buiten je oren, waardoor je stem helder overkomt in zowel luidruchtige als stille omgevingen. Zo ben je goed verstaanbaar tijdens een telefoongesprek.

Galaxy Buds

De Galaxy Buds kun je zes uur lang gebruiken voor het streamen van muziek, of voor vijf uur lang bellen. Daarnaast kun je de oortjes in de case opladen om nog eens zeven uur op een lading vooruit te kunnen. In 15 minuten kun je weer voor 1,7 uur muziek luisteren. Nog een leuk extraatje, de Galaxy Buds kun je op de achterkant van de Galaxy S10 leggen om ze op te laden. Zo heb je snel wat extra power.

Samsungs digitale assistent Bixby is ook geïntegreerd in Samsungs Galaxy Buds. Je kan met Bixby, zonder je stem te gebruiken en zonder je smartphone te hoeven pakken, een belletje plegen of een bericht versturen.

Galaxy Buds kopen

De Galaxy Buds zijn vanaf 29 maart verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel voor een adviesprijs van € 149,99. De Galaxy Buds maken ook deel uit van de pre-orderpromotie van de nieuwe Galaxy S10-telefoons. Je krijgt deze draadloze bluetooth-dopjes dus gratis als je vanaf 21 februari een nieuwe Galaxy S10 bestelt tijdens de preo-order-actie.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk