Dit zijn de nieuwe Ultimate Ears BOOM 3 en MEGABOOM 3

Dit zijn de nieuwe Ultimate Ears BOOM 3 en MEGABOOM 3

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Ultimate Ears BOOM 3 en MEGABOOM 3

Ultimate Ears valt onder de vlag van Logitech en ze zijn vooral bekend van de Bluetooth-speakers. Deze draagbare, waterbestendige Bluetooth-speakers hebben een make-over gekregen en voorzien van een nieuw design. Het HighTech materiaal welke gebruikt wordt voor de speakers zie je ook terug in motorjassen en het is onder andere brandwerend.

Ultmate Ears Boom

Naast het andere design hebben de speaker beide bovenop een magic button gekregen, waarmee je de muziek kunt bedienen. Met deze button kun je direct via de speakers muziek afspelen, pauzeren en nummers skippen zonder je smartphone daarbij te gebruiken. Via de magic button kun je ook playlists beluisteren van Deezer Premium op Android. In een later stadium zullen nog meer muziekdiensten toegevoegd worden. Ook op het gebied van het geluid zijn er verbeteringen gekomen, de MEGABOOM 3 heeft een nog diepere bas en verbeterde helderheid gekregen wanneer je dat zou vergelijken met zijn voorganger.

Ultmate Ears Boom

Beide speakers hebben een nieuwe IP67-rating. Dit houdt in dat de speakers niet alleen water- en stootbestendig zijn, maar ook stofbestendig. De verbeterde Bluetooth-ontvangst moet zorgen voor een ontvangst tot wel 45 meter, En wanneer je graag bij op op het water bent, ze blijven drijven. De beide speakers zijn voorzien van draadloos laden, maar de Ultimate Ears POWER UP charging dock moet je dan wel apart kopen.

Ultmate Ears Boom

De BOOM-app van Ultimate Ears is ook vernieuwd deze app is te gebruiken met de BOOM, BOOM 2, BOOM 3, MEGABOOM en MEGABOOM 3 en ondersteunt onder andere de PartyUp-functie waarmee je tot 150 speakers aan elkaar kunt verbinden.

Beschikbaarheid

De BOOM 3 en MEGABOOM 3 zijn verkrijgbaar in vier kleuren, die elk in twee tinten zijn uitgevoerd: Night (zwart), Sunset (rood), Lagoon (blauw) en Ultraviolet (paars). Naar verwachting zal in september 2018 deze twee speakers in Nederland en België verkrijgbaar zijn.

De adviesprijs in Nederland voor de BOOM 3 is 149,- euro; de MEGABOOM 3 is 199,- euro. De POWER UP draaadloze lader kost 39,- euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Muziek

Dit vind je misschien ook leuk