IGN Benelux

Lees al het laatste nieuws over IGN Benelux

Wat is IGN Benelux?

IGN Benelux is het grootste platform van Nederland voor gamenieuws. De website voorziet zijn publiek dagelijks van nieuws op het gebied van games, films, series, comics, tech en entertainment. Op de website lezen gamers niet alleen het laatste nieuws over hun favoriete titels, maar ze bekijken er ook gametrailers en vinden er exclusieve content. IGN heeft ook meerdere podcasts.

IGN is een grote Amerikaanse nieuwssite over games, maar de Benelux-website wordt van content voorzien door eMense. Dat is het Nederlandse mediabedrijf waar ook Androidworld deel van uitmaakt. De IGN- en Androidworld-redacties wisselen vaak onderling interessante nieuwtjes en ideeën uit, en daarom kan je soms linkjes naar artikelen van IGN Benelux ontdekken op Androidworld.

IGN-reviews

Androidworld besteedt erg veel tijd aan het testen van onder andere smartphones, tablets en smartwatches. Dat kan je telkens aan onze uitgebreide reviews zien. Maar als het om reviews van games gaat, dan verwijzen wij je graag door naar de kenners van IGN Benelux. Zij spelen de moeilijkste spellen uit - van de tutorial tot eindbaas - en maken er daarna een uitgebreid stuk van. IGN test daarnaast ook gaminglaptops en pc-accessoires en nog veel meer.

Een seriereview op IGN Benelux

Een seriereview op IGN Benelux

IGN-podcasts en streams

IGN heeft ook verschillende podcasts en het streamt regelmatig de laatste games op zijn Twitch-kanaal. Twitch is een bekend platform voor streamers en een concurrent voor YouTube, die erg populair is in de gaming community. IGN Benelux bespreekt tijdens zijn podcasts het laatste nieuws over games. In hun Video Take-podcast staan films en series centraal.

Volg IGN Benelux

Je kan IGN Benelux volgen via zijn social-kanalen:

Dit vind je misschien ook leuk