Google Nest Hub

Lees al het laatste nieuws over Google Nest Hub

Wat is een Google Nest Hub?

In oktober van 2018 presenteerde Google zijn eerste smart display, de Google Home Hub ter aanvulling op zijn Google Home-speakers. De Google Home Hub is ook een slimme speaker maar dan met een 7 inch beeldscherm. We noemen het dan een smart display in plaats van een smart speaker. Dit apparaat kan je net als de slimme speakers stemopdrachten geven die via de ingebouwde microfoons worden opgevangen. De Google Assistent voert vervolgens de opdracht uit of geeft antwoord op je vraag. Als bijkomend voordeel kan je de smart display ook via het touchscreen bedienen.

Google lanceerde in maart van 2021 de opvolger, de Nest Hub 2 (99,99 euro) die ook in Nederland en België beschikbaar is. Dit exemplaar krijgt verbeterd geluid en kan ook je slaap analyseren en de temperatuur meten. Hieronder vind je de reviews van beide slimme schermen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan de Google Nest Hub?

De Nest Hub is Googles slimme scherm met Google Assistent. Het apparaat is het centrale punt voor je smarthome, want het helpt je met de bediening van de slimme lampen, thermostaat of andere verbonden apparaten. De Google Nest Hub kan met behulp van de Google Assistent uiteraard nog veel meer voor je doen. Zo kun je aan dit slimme hulpje vragen wat je eerstvolgende agenda-afspraak is, de verlichting in de keuken dimmen of verkeersinformatie en reistijden opvragen. Je kan de smart display ook vragen muziek af te spelen op je Sonos-speaker, de tv aan te zetten of een receptje laten zoeken.

De Google Nest Hub kan uiteraard nog veel meer voor je doen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Je kan er:

  • muziek en podcasts op afspelen via onder andere Spotify, YouTube Music, TuneIn
  • YouTube-filmpjes op bekijken
  • films en series via onder andere Netflix en Disney+ kijken
  • je Google Foto's-albums instellen als fotolijstje
  • je Google Agenda-afspraken bekijken
  • de Nest Hub als timer of wekker gebruiken
  • je slimme apparaten mee bedienen
  • mee bellen via Google Duo

Google Nest Hub tips

Google Nest Hub 2 kopen

De tweede generatie Nest Hub kost 99,99 euro en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Google Nest Hub 2 kopen
Google Nest Hub 2 kopen
Google Nest Hub 2 kopen

Google Nest Hub 2 kopen

De Google Nest Hub 2 is het nieuwe slimme scherm met verbeterd geluid en kan nu ook je temperatuur meten. Ook nieuws is de slaapanalyse of 'Sleep Sensing' zoals Google het noemt. Wanneer de Nest hub een plaatsje krijgt in je slaapkamer kan die op basis van geluiden, bewegingen en de temperatuur in de slaapkamer meer vertellen over je slaapkwaliteit. Je kan dat rapportje 's ochtends op het scherm lezen, maar de info wordt ook verzonden naar de Google Fit-app op je smartphone.

Vanaf 54 euro

Winkelen op:

Dit vind je misschien ook leuk