Google I/O 2023

Lees al het laatste nieuws over Google I/O 2023

Hier vind je een overzicht van alle het nieuws omtrent de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2023 .

Wat is Google I/O en wat kunnen we verwachten?

Google I/O is een evenement dat Google ieder jaar voor ontwikkelaars organiseert. Google laat hier de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Google-diensten én software zien. Google I/O is vooral bestemd voor ontwikkelaars maar voor de consumenten is het evenement ook interessant. Google laat er namelijk de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software zien.

We kregen op Google I/O 2022 onder andere de Pixel 6a, een augmented realitybril en de Pixel 7-serie te zien, maar ook verbeterde tabletapps, Multisearch en automatische samenvattingen voor Google Chat. Dit jaar hopen we meer te weten te komen over Googles nieuwe AI-bot 'Bard', de nieuwste mogelijkheden van Android 14 en misschien ook de Pixel-tablet.

Wanneer is Google I/O 2023?

De start van Google I/O 2023 staats gepland voor 10 mei en is officieel aangekondigd door het bedrijf via een puzzel. Duizenden mensen over de hele wereld hebben samengewerkt om deze puzzel op te lossen, om zo de datum van Google I/O te onthullen. De locatie is net als voorgaande jaren het Shoreline Amphitheater in Mountain View, een openluchttheater.

In 2020 werd de Google I/O-conferentie in Mountain View vanwege corona afgelast. In 2021 kon je Google I/O via livestreams volgen en het jaar erop was er weer een fysiek evenement.

Gerelateerde artikelen

Google I/O volgen

Er zullen een hoop verrassingen voor ons klaar staan op 10 mei. Voorlopig is er nog geen YouTube-link naar de livestream, maar je kan je alvast registreren via de I/O-website. Uiteraard lees je hierop op Androidworld alles over de producten en diensten die Google gaat aankondigen. Wat hoop jij te gaan zien tijdens Google I/O 2023? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk