Garmin

Lees al het laatste nieuws over Garmin

De fabrikant Garmin bevindt zich al 30 jaar in de GPS navigatie-markt voor automotive, luchtvaart, en marine. Daarnaast maakt Garmin producten voor mensen met een actieve levensstijl, van topsporters tot mensen hun algemene gezondheid en fitheid willen monitoren. Voorbeelden van deze producten zijn smartwatches, duikcomputers, navigatiesystemen, fietsverlichting, vermogensmeters, en meer. Garmin wil met zijn producten consumenten ondersteunen in hun dagelijkse doelen en ze te motiveren om gezond en fit te blijven.

Garmin heeft verschillende horloges en activiteitentrackers in hun assortiment en ze beschikken allemaal over uitgebreide gezondheids- en wellnessfuncties, en natuurlijk de mogelijkheid om verschillende workouts van vele soorten sporten bij te houden. Ze kunnen dus onder andere je stappen, hartslag, calorieverbranding, stress, en slaapkwaliteit bijhouden. Daarnaast kan je je trainingen vastleggen voor sporten als hardlopen, fietsen, fitness, HIIT, yoga, snowboarden, kickboksen en nog veel meer.

  1. Track je menstruatiecyclus
  2. Het tracken van je slaap
  3. Monitoren van stress
  4. Bijhouden van je hartslag
  5. Tracking van hydratatie
  6. Meten van de ademhaling
  7. Pulse Oximetry (Pulse Ox)
  8. Energiebewaking met Body Battery
  9. Geanimeerde workouts

Garmin sporthorloges

Garmin's sporthorloges zijn bestemd voor de actieve sporters die alles uit hun trainingen willen halen. De Garmin fēnix 7 en Garmin epix Gen2-sporthorloges zijn voorbeelden van sporthorloges met high-end specificaties. Daarnaast heeft Garmin ook goedkopere sporthorloges zoals de Garmin Forerunner 55. Garmin's Forerunner-serie is speciaal voor hardlopers ontwikkeld.

Garmin smartwatches

Garmins smartwatches zijn bestemd voor de actieve sporters die graag van slimme functies gebruik maken, eventueel in combinatie met de smartphone. Een mooi voorbeeld is de Garmin Venu 2 Plus die ondersteuning heeft voor digitale hulpjes zoals Google Assistent of Siri. Garmin noemt het Fashion smartwatches, voor de mensen die hun gevoel voor stijl willen blijken met horloges.

Garmin

Garmin Venu 2 Plus

Garmin robuuste smartwatches

Garmins robuuste smartwatches kunnen tegen een stootje dankzij de militaire standaard 810 voor thermische en schokbestendigheid en zijn waterdicht tot 100 meter. Een voorbeeld van dit soort robuuste horloges is de Instinct 2-serie. Die serie bevat tevens een uitvoering speciaal voor vrachtwagenchauffeurs.

Garmin hybride horloges

Garmins hybride horloges hebben een traditionele analoge stijl gecombineerd met slimme functies. Een voorbeeld is de Garmin Vívomove Sport. Dit horloge heeft echte wijzers, maar ook een touchscreen. Wanneer je dit touchscreen wil bedienen, zullen de wijzers opzij bewegen, zodat ze niet over het display heen staan.

Garmin activiteitentrackers

De activiteitentrackers van Garmin zijn bestemd voor de mensen met een actieve levensstijl of daaraan willen beginnen. Voorbeeld zijn de Garmin Vivosmart 4, de de Vivofit 4 en de Vivofit jr. 3 voor kinderen.

Garmin vergelijkingen

Hieronder vind je vergelijkingen tussen verschillende Garmin-horloges:

Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus

De Garmin Venu 2 Plus is een smartwatch waarmee je kunt bellen en de spraakassistent van je smartphone kunt gebruiken om berichten te versturen, vragen te stellen en nog veel meer. Daarnaast bevat de Venu 2 Plus veel gezondheids-, wellness- en fitnessfuncties met onder andere slaapscore, stressmonitoring, Body Battery, en een vele sporten om bij te houden. Het horloge heeft een AMOLED-display en een batterijlevensduur tot 9 dagen.

€ 449,99

Winkelen op:

Dit vind je misschien ook leuk