YouTube Gaming officieel gelanceerd

YouTube Gaming officieel gelanceerd

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

YouTube Gaming

In juni van dit jaar maakte Google bekend een nieuw gameplatform te gaan aanbieden in de vorm van YouTube Gaming. Eerder gingen er geruchten dat Google gameplatform Twitch had overgenomen voor 1 miljard dollar, maar dat bleek niet waar te zijn en Amazon nam de dienst over.

Lees ook: YouTube Gaming gaat de strijd aan met gamestreamingdienst Twitch

It's live

Nu is de dienst ook officieel gelanceerd en onder andere te bereiken via bijbehorende website. De videostreams maken gebruik van html5 en niet van Flash. Ook zijn er streams te zien tot 60fps en streams kunnen direct geconverteerd worden naar een YouTube-video. Ook is er een applicatie beschikbaar gesteld, waarover we al eerder schreven. Momenteel is deze hier nog niet te downloaden vanwege geografische restricties, maar een los installatiebestand downloaden kan natuurlijk altijd via bijvoorbeeld APKMirror.

 

YouTube Gaming

YouTube Gaming

YouTube Gaming is de applicatie van Google voor het bijbehorende platform. Deze dienst gaat de strijd aan met onder andere de streamingservice Twitch, biedt livestre ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk