'The Witcher: Monster Slayer' laat je in je buurt op monsters jagen

'The Witcher: Monster Slayer' laat je in je buurt op monsters jagen

The Witcher: Monster Slayer

De Witcher is een bekende boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski die vooral aan populariteit won dankzij de games voor pc en consoles en de reeks op Netflix. In een aankondigingstrailer ontdekken we dat er nu ook een mobiele game zit aan te komen voor Android en iOS. Dit keer gaat het niet om een titel van ontwikkelaar Project Red - zoals bij de andere Witcher-games - maar wel van Spokko. Dat is een dochteronderneming binnen het bedrijf dat zich focust op mobiele games.

In 'The Witcher: Monster Slayer' vertolk je de rol van een monsterjager die de buurt veilig probeert te houden door alle gevaarten te bestrijden. De game speelt zich af in de wereld van The Witcher, maar dan voor tijd waarin de avonturen van Geralt of Rivia, de bekende Witcher, zich afspeelden. We weten alvast dat je onderweg op je avonturen naast monsters ook andere personages tegenkomt en ook hulpmiddelen kan verzamelen. Dat gaat om oliën, drankjes, bommen en lokmiddelen.

Mythologische monsters

Uit de trailer blijk alvast dat de game het bekende Pokémon GO-recept volgt. De Witcher wordt dus een game waarin je op pad trekt met je smartphone en een kaart van je omgeving. De verschillende monsters die je ziet, verschijnen dankzij augmented reality in de echte wereld We herkennen bekende Witcher-monsters zoals de basilisk, de succubus en de foglet, allemaal wezens die gebaseerd zijn op mythologie.

De Witcher bevat missies met verhalen en je kan je personage ook verbeteren met behulp van de beloningen. In de gevechten zien we hoe je met het zwaard aanvalt en slagen van de monsters blokkeert. Het is nog niet bekend wanneer het spel verschijnt, we ontdekken enkel dat dat "binnenkort" het geval is. Ben jij een fan van de Witcher? Wat denk jij van deze game? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Avontuur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Back to School themaweek op Androidworld

Lees meer