Bekijk hier de nieuwe trailer van de augmented reality-game Harry Potter: Wizards Unite

Bekijk hier de nieuwe trailer van de augmented reality-game Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: Wizards United

Niantic is in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment in 2017 begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe game: Harry Potter: Wizards United, uiteraard gebaseerd op de populaire boekenserie van J.K. Rowling. In de game kun je je als echte tovenaar wanen, spreuken leren en eropuit gaan om nieuwe steden te ontdekken en gevechten aan te gaan. In de ar-game zullen verschillende bekende figuren uit de Harry Potter-reeks terugkomen, maar Niantic heeft niet bekend gemaakt welke dat zijn.

Deze nieuwe augmented reality-game is nog altijd niet beschikbaar in de Play Store maar het lijkt erop dat dat moment dichtbij is. De eerste trailer van Harry Potter: Wizards United is nu beschikbaar. Je kan hem hieronder bekijken!

Augmented reality-games van Niantic

Het is bijna 5 jaar geleden dat de locatiegebaseerde game Ingress door Niantic in de Play Store werd gelanceerd. Pokémon GO tilde de populariteit van deze augmented reality-games tot ongekende hoogtes en nu is het volgens Niantic Labs tijd voor een nieuwe game.

Augmented reality-apps en -games projecteren niet-bestaande objecten of informatie als laag over de werkelijkheid heen. Op deze manier lijkt het net alsof je Pokémon aan het vangen, of een portal aan het hacken bent. Niantic Labs, voorheen onderdeel van Google, heeft met de eerder genoemde maar ook andere apps, de augmented reality-games naar een heel groot publiek gebracht.

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe augmented reality-game van Niantic en Warner Bros.?

Lees meer over:
Avontuur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties