Topgame Apex Legends nu aangekondigd voor Android en iOS

Topgame Apex Legends nu aangekondigd voor Android en iOS

Apex Legends, de populaire gratis game, zal binnenkort zijn weg vinden naar de Google Play Store. Het gaat om een versie van de battle royale game die is aangepast voor mobiele apparaten en touchbediening. Vanaf deze lente mogen we de bètafase verwachten.

Apex Legends Mobile

Naast Fortnite en PUBG mogen we straks ook die andere populaire battle royale-game verwachten; Apex Legends. In die games tart je samen met een heleboel andere spelers in een wereld en je schiet jezelf een weg naar het einde zodat je als laatste overblijft. De game zal ook opnieuw gratis te spelen zijn.

Volgens IGN Belelux wordt Apex Legends Mobile een nieuwe game worden die helemaal geoptimaliseerd is voor touchbediening. Daarmee wil ontwikkelaar Respawn ervoor zorgen dat de game gestroomlijnder aanvoelt dan wanneer gewoon de bestaande versie op telefoons werd uitgebracht. Er zal dus wel geen cross-play-functionaliteit zijn, en dat wil eggen dat je op je telefoon niet kan spelen met vrienden die de pc-versie gebruiken.

Topgame Apex Legends nu aangekondigd voor Android en iOS

Apex Legends Mobile is een gratis spel, maar de uitgever EA hoopt met de game geld te verdienen dankzij de verkoop van Battle Passes en cosmetische items voor in het spel. Daarmee ontgrendel je dus nieuwe content in Apex, maar het gaat niet om middelen die je een groot voordeel geven.

Beschikbaarheid

Apex Legends wordt momenteel ontwikkeld door een nieuw team binnen Respawn dat ervaring heeft met mobiele games, maar uit een blogbericht blijkt wel dat er ook samenwerking is met het team dat de game voor pc ontwikkelt. In de lente zal de game in bepaalde regio's beschikbaar zijn op Android-telefoons en iOS-ondersteuning volgt later. Op termijn zal iedereen toegang kunnen krijgen tot de bèta, ook ongeacht de regio, maar wanneer het spel officieel zal verschijnen, is nog niet bekend.

Topgame Apex Legends nu aangekondigd voor Android en iOS
Lees meer over:
Androidgames Actie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer