Top 5 meest gedownloade games in de Google Play Store (april)

Top 5 meest gedownloade games in de Google Play Store (april)

1. Save The Girl

Save The Girl is een puzzelgame die zowel jonge kinderen als hun ouders moet aanspreken. Je bepaalt in de game het lot van een meisje dat telkens in verschillende scenario's op een cartooneske manier wordt belaagd door aanvallers. Het is aan jou om doorheen verschillende levels het meisje te redden door de juiste keuzes te maken. Volgens cijfers van SensorTower is dit nieuwe spel zowel op iOS als in de Play Store de meest gedownloade game van de maand april.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

2. Gardenscapes

In Gardenscapes beland je in reusachtige tuinen die genadeloos zijn verwilderd. Ze bevatten mysterieuze doolhoven en kapotte fonteinen. Het is jouw taak om de tuinen terug naar hun oorspronkelijke staat te brengen in dit tuiniersspel. Je kan volop tuinen decoreren en ook met personages contact leggen om verhaallijnen te ontdekken.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

3. Garena Free Fire

Garena Free Fire is een zogenaamd battle royale spel waarin je het tegen 49 andere spelers opneemt om als enige te overleven. Je belandt op een eiland waar je wapens kan verzamelen, en de je kan ook de wapens van je overwonnen tegenstanders op pad nemen. Elk spel duurt tien minuten en je kan ook een strategische locatie kiezen van waaruit je begint. Je kan alleen werken of in groep, en de game ondersteunt voice chat.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

4. PUBG Mobile

Deze game zal voor weinig gamers nog een introductie nodig hebben, want PUBG is een bekendere battle royale game dan Garena Free Fire. De game werd oorspronkelijk bekend door zijn versie voor pc en spelconsoles, maar ze is ondertussen al langer op telefoons beschikbaar. PUBG heeft een meer realistische designstijl in tegenstelling tot andere battle royale games zoals Garena Free Fire en Fortnite.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

5. Ludo King

Ludo king is naar eigen zeggen de moderne versie van het traditionele bordspel Pachisi dat lang geleden door Indische koningen en koninginnen werd gespeeld. Je kan het bordspel spelen met vier spelers en de game ondersteunt lokale multiplayer. Je kan spellen halverwege opslaan en daarnaast kan je het spelbord ook in een leuk thema omvormen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Ontdek ook de 10 beste Android-games om je thuis mee te vermaken. Welke game van deze top 5 jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Google Play Store

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties