Pokémon GO krijgt vandaag gloednieuwe Pokémon en speciale Pikachu

Pokémon GO krijgt vandaag gloednieuwe Pokémon en speciale Pikachu

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Nieuwe Pokémon

Pokémon GO beleefde een hoogtepunt in de zomer van 2016, maar er zijn wereldwijd nog steeds vele spelers. Vandaag lanceert Niantic, de makers van de game Pokémon GO, een update met daarin een aantal nieuwe Pokémon. Hierbij noemen ze onder andere Togepi en Pichu, maar er zijn er nog meerdere.

Om deze te krijgen moet je nieuwe eieren uitbroeden en vervolgens is het mogelijk dat je de nieuwe namen voorbij ziet komen. Op dit moment zijn ze dus nog niet in het wild te vangen. Naast deze nieuwe wezens, geeft Niantic ook aan dat er in de komende periode nog meer Pokémon toegevoegd zullen worden aan de game.

Maar als je nog niet tevreden bent, er is nog meer. Pikachu - wie kent hem niet - zal ook als speciale editie te vinden zijn in de game. Hij is geplaatst op meerdere locaties over de hele wereld, dus er is zeker een kans dat je hem tegen zult komen. Deze Pikachu is te herkennen aan zijn kerstmuts, natuurlijk geheel in lijn met de feestdagen. Deze kerst-Pikachu is te vinden tot 29 december 2016, waarna hij weer zal verdwijnen.

Pokémon GO

Pokémon GO zorgde ervoor dat hele volksstammen op de been kwamen om deze beestjes te vangen, trainen en vervolgens beter te worden. Deze augmented reality-game is wel al iets minder populair geworden, maar er zijn nog steeds miljoenen spelers wereldwijd. De game wordt nog actief ontwikkeld en we zullen de komende periode nog de nodige nieuwe functies en Pokémon gaan zien.

Speel jij hem nog?

Via: PokémonGoLive

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk