'Telltale Games werkt aan Mr. Robot-game'

'Telltale Games werkt aan Mr. Robot-game'

Mr. Robot

De immens populaire serie scoort hoge cijfers en veel mensen zitten wekelijks aan de buis of hun computerscherm gekluisterd als er weer een nieuwe aflevering te bekijken is. De serie draait om Elliot, een jonge programmeur die overdag werkt bij een internetbeveiligingsbedrijf, maar diep in de nacht zijn kennis gebruikt om medemensen te hacken en hen zo te beschermen. Mr. Robot werft Elliot bij een hackergroep waar hij moet proberen om het bedrijf te vernietigen, waarbij de beveiliging is geregeld door het beveiligingsbedrijf waar hij overdag werkt.

Telltale Games

In een teaservideo die al juli werd geplaatst via onder andere Twitter door een account met de naam 'ecorpmessaging' werd een nieuwe berichtendienst getoond, die op 17 augustus uit zou moeten worden gebracht voor Android en iOS. Nu heeft game-ontwikkelaar Telltale Games dezelfde video ook gedeeld via onder andere Facebook en dat kan een aanwijzing zijn dat er wordt gewerkt aan een mobiele Mr. Robot-game door het bedrijf.

De ontwikkelaar heeft inmiddels al verschillende games uitgebracht en werkt ook nog aan nieuwe titels. Zo kennen we Game of Thrones-delen, kun je onder andere een interactieve Minecraft-game spelen, wordt er gewerkt aan het derde seizoen van The Walking Dead en ook is men bezig met een Batman-game. Meer informatie over een eventuele game gebaseerd op de serie verwachten we op 17 augustus te zien, de dag dat de berichten-app uitgebracht zou moeten worden voor Android en iOS aldus de korte teaser.

Bron: Twitter en Facebook

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties