Streamingdienst SkyShowtime komt naar Nederland: dit moet je weten

Streamingdienst SkyShowtime komt naar Nederland: dit moet je weten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nederland krijgt er opnieuw een streamingdienst bij. SkyShowtime pakt uit met de Hollywood-films van Paramount Pictures en Universal Pictures, maar het zal daarnaast ook content van Nickelodeon tonen en een aanbod van series. De dienst is vanaf 25 oktober beschikbaar, maar de prijs van het abonnement is nog niet bekend.

SkyShowtime

Na HBO Max, zal ook SkyShowtime dit jaar nog zijn pijlen richten op de Nederlandse markt, dat blijkt uit een persbericht. De dienst is in de Verenigde Staten al bekend onder de naam 'Peacock', en het pakt vanaf 25 oktober ook bij ons uit met blockbusterfilms zoals Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance en The Bad Guys.

SkyShowtime bevat de content van onder andere de filmstudio's Paramount Pictures en Universal Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, SHOWTIME en Sky Studios. Wat series betreft, zal je naar premiëres kunnen zien van onder andere: Yellowstone seizoen 5, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Vampire Academy, Yellowjackets Seizoen 2 en Let The Right One In.

"Het is eindelijk tijd... voor SkyShowtime. We zijn enorm verheugd dat onze klanten exclusieve toegang gaan hebben tot de allernieuwste series en filmpremières van onze iconische en wereldberoemde studio's", aldus CEO Monty Sarhan van SkyShowtime volgens het persbericht.

Prijs en beschikbaarheid

Kijken kan via de website SkyShowtime.com, maar ook via de Android-app en de app voor Android TV. Een belangrijke vraag is hoeveel een abonnement op de dienst zal kosten, en we hebben voorlopig enkel een indicatie om naar te kijken. SkyShowtime is momenteel al beschikbaar in Finland waar abonnees maandelijks 6,99 euro betalen. Al kan de prijs in Nederland wel verschillen.

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe dienst? Ben jij als fan van bovenstaande films en series blij met de aankondiging? Misschien spreekt SkyShowtime je minder aan omdat je al verscheidene streamingabonnementen hebt? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk