Stadia toont nu je eigen screenshots en gameclips in Chrome

Stadia toont nu je eigen screenshots en gameclips in Chrome

Screenshots in Chrome

Heb je net de aartsmoeilijke 'raid' overleefd in Destiny 2'? Misschien ben je net door een moeilijk gedeelte geraakt in de game Red Dead Redemption 2? In zulke gevallen wil je dat het liefste vereeuwigen met een leuke screenshot of een videoclip van je gameplay.

Je kan nu met Stadia je screenshots en videoclips bekijken via de Stadia.com-website in Chrome, dat weet onze zustersite PlayStadia.nl. Ga daarvoor naar 'https://stadia.google.com/captures' om al je huidige video's en screenshots te bekijken. Als je een screenshot aantikt, dan zie je de mogelijkheid om die op je computer op te slaan of te verwijderen.

Je kon je screenshots eerder al bekijken in de Stadia-app op je smartphone van waaruit je ze enkel kan verwijderen. Er is nog geen manier om ze van daaruit op de opslag van je telefoon te bewaren of ze te delen met vrienden, tenzij je natuurlijk met je telefoon een screenshot maakt van een screenshot en die vervolgens gaat delen.

Hoe maak je screenshots?

Je kan een screenshot maken met de Stadia-controller als je op je tv gamet of met de F12-toets op je toetsenbord. Je tikt één keer kort op de knop voor een normale screenshot en als je de knop langer dan één seconde ingedrukt houdt, dan neemt Stadia een videoclip op die 30 seconden duurt. Houd er wel rekening mee dat je maximaal 100 clips tegelijk kan bewaren. Het aantal screenshot dat je kan opslaan is gelukkig wel onbeperkt.

Kijk jij ernaar uit om je screenshots in Chrome te kunnen bekijken? Laat het ons weten in de reacties en in de PlayStadia-groep op Facebook. Je volgt het laatste Stadia-nieuws op PlayStadia.nl.

Stadia
Stadia is het nieuwe cloudgebaseerde gamingplatform van Google, waarmee je je favoriete populaire videogames direct op verschillende schermen kunt spelen. Googl ..

Meer info

Lees meer over:
Google Stadia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties