Stadia: Red Dead Redemption 2 officieel bevestigd voor lancering

Stadia: Red Dead Redemption 2 officieel bevestigd voor lancering

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Red Dead Redemption 2 voor Stadia

De lancering van Google Stadia sluipt steeds dichterbij, want het platform zou volgende maand in november beschikbaar zijn voor klanten van de Founder's Edition- en Premiere Edition-pakketten. Ondertussen maakt Google bekend dat de game Red Dead Redemption 2 vanaf de lancering beschikbaar zal zijn op zijn cloud-gamingplatform.

Red Dead Redemtion 2 is een action-adventure-game van ontwikkelaar Rockstar Games die vorig jaar goed onthaald werd bij de lancering. Je kruipt in de huid van Arthur Morgan, een schurk uit het Wilde Westen in de Verenigde Staten, die probeert af te rekenen met rivaliserende groepen en weerstand van de overheid. Morgan probeert de Van der Linde-bende recht te houden, terwijl de gloriejaren van het Wilde Westen op zijn einde lopen.

Aankondiging van de game

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van Red Dead Redemption 2 voor Stadia is nog niet bekend, maar we verwachten dat de prijzen voor games vergelijkbaar zullen zijn met die van consoles. Dat bleek uit een interview met Stadia-topman Phil Harrison.

Het is nog niet bekend wanneer Stadia beschikbaar zal zijn, maar recent dook de datum van 12 november op, want dan zouden de Founder's- en Premiere Edition-pakketten verzonden worden. Dat raakte bekend met de lancering van Premiere Edition. Dat is de nieuwe formule die als vervanging van de Founder's Edition komt, omdat die is uitverkocht in Nederland. In dit artikel vind je een overzicht van de games die beschikbaar zijn voor Google Stadia.

Er is ook een Companion -app van Red Dead Redemption 2. Je leest er hier meer over. Heb jij Red Dead Redemption 2 gespeeld? Wat vind jij van de game? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Stadia

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk