Stadia: korting op het populaire Red Dead Redemption 2

Stadia: korting op het populaire Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2-korting

Geregeld trakteert Google zijn Stadia-gamers op kortingen in de winkel, en dit keer is het populaire Red Dead Redemption 2 aan de beurt, weet onze zustersite PlayStadia. Het gaat om een actie-avonturenspel in een open wereld. Red Dead Redemtion 2 speelt zich af in de laatste jaren van het Wilde Westen waar de schurk Arthur Morgan zijn bende probeert overeind te houden. De game is ontwikkeld door Rockstar Games, dat is de ontwikkelaar van de populaire Grand Theft Auto-reeks. Alleen de speciale edities van de game maken deel uit van deze tijdelijke korting. Hieronder vind je een overzicht:

> Red Dead Redemption 2: Special Edition: 56,24 euro i.p.v 74,99 euro

> Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition: 67,49 euro i.p.v 89,99 euro

> Red Dead Redemption 2: Launch Edition; 47,99 euro i.p.v 59,99 euro

Andere kortingen

Verder kunnen ook andere spellen rekenen op korting. De recente actie-shooter Rage 2 is tijdelijk voor 19,80 euro te koop, in plaats van de eerdere prijs van 59,99 euro. Verder kost de bekende racegame GRID nu 28,00 euro, ten opzichte van het eerdere prijskaartje van 69,99 euro. Als laatste is de recent toegevoegde game Borderlands 3 ook nog steeds met korting te koop, want je betaalt nu 38,99 euro in de Stadia-winkel. Het is niet bekend hoe lang deze kortingen gelden.

Zijn er games die jij met korting gaat kopen of wacht je eerder op promoties voor andere Stadia-spellen? Heb jij Stadia met kerst cadeau gedaan? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of in de PlayStadia-groep op Facebook.

Stadia
Stadia is het nieuwe cloudgebaseerde gamingplatform van Google, waarmee je je favoriete populaire videogames direct op verschillende schermen kunt spelen. Googl ..

Meer info

Lees meer over:
Google Stadia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties