Stadia-games bij lancering bijna verdubbeld tot 22 titels

Stadia-games bij lancering bijna verdubbeld tot 22 titels

Stadia-games

De eerste gamers zullen vanaf 19 november op Stadia kunnen spelen met de Founder's Edition- en Premiere Edition-pakketten, Google bevestigde eerst 12 gametitels voor die lanceringsdatum, en 14 andere spellen zouden later dit jaar nog naar het nieuwe platform komen. Google komt nu terug op die informatie en het stelt een lijst van games voor van 22 titels.

Het is de producer en gamejournalist Geoff Keighley die als eerste het nieuws naar buiten brengt op Twitter. In een tweet zegt hij: "Vanavond heeft Google Stadia bekend gemaakt dat zijn aanbod voor dinsdag is uitgebreid tot 22 games, ten opzichte van de 12 games die vorige week werden aangekondigd.

Games lancering 19 november

Keighley's bericht werd geretweet door Stadia-topman Phil Harrison. Je ziet meteen ook de nieuwe line-up hieronder. De games die nog niet eerder werden aangekondigd voor de lancering zijn hieronder vetgedrukt weergegeven, Het betreft spellen die later dit jaar nog voor Stadia beschikbaar zouden zijn, maar nu toch eerder naar het platform komen, met uitzondering van Just Dance 2020.

> Assassin’s Creed Odyssey

> Attack on Titan: Final Battle 2

> Destiny 2: The Collection (available in Stadia Pro)

> Farming Simulator 2019

> Final Fantasy XV

> Football Manager 2020

> Grid 2019

> GYLT

> Just Dance 2020

> Kine

> Metro Exodus

> Mortal Kombat 11

> NBA 2K20

> Rage 2

> Rise of the Tomb Raider

> Red Dead Redemption 2

> Samurai Shodown (available in Stadia Pro)

> Shadow of the Tomb Raider

> Thumper

> Tomb Raider 2013

> Trials Rising

> Wolfenstein: Youngblood

Beelden van Stadia

Games later in 2019

Later in 2019 volgen nog vier andere games die alvast bevestigd zijn, namelijk: Ghost Recon: Breakpoint, Dragonball Xenoverse 2, Darksiders Genesis en Borderlands 3. Al is er ook de kans dat er dit jaar nog meer games richting Stadia komen.

Wat vind jij van de nieuwe line-up? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

> Meer over Google Stadia kun je lezen op PlayStadia.nl

Stadia
Stadia is het nieuwe cloudgebaseerde gamingplatform van Google, waarmee je je favoriete populaire videogames direct op verschillende schermen kunt spelen. Googl ..

Meer info

Lees meer over:
Google Stadia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer