Spot a Shot: drie op een rij met foto-opdrachten

Spot a Shot: drie op een rij met foto-opdrachten

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Spot a Shot

Bij Spot a Shot zie je een raster van drie bij drie vakjes en als je op één van die vakjes klikt krijg je te zien wat het onderwerp is. Vervolgens moet je daar naar op zoek om daar een foto van af te klikken. Als je het juiste onderwerp van drie vakjes op een rij - zowel horizontaal als verticaal, maar niet diagonaal - hebt gefotografeerd scoor je een punt.

Als er een drie op een rij-rijtje is gemaakt doen deze niet meer mee met het spel en als het niet meer mogelijk is om een nieuw rijtje te maken zal het speelveld leeg worden gegooid. Als je een foto hebt gemaakt heeft de tegenstander 24 uur om deze te beoordelen en zo kan hij of zij checken of je wel aan de opdracht voldaan hebt. Wordt er binnen een dag geen blik op geworpen dan wordt deze automatisch goedgekeurd.

Volgens de spelregels mag je geen foto's uit boeken of van een computerscherm maken en ook geen tekeningen op de foto zetten, waarbij gediscussieerd kan worden via de chat. Je kiest bij het starten van een spel onder andere voor het aantal punten dat je moet verkrijgen om te winnen: 3 of 5. Je kunt verschillende kleuren kiezen en ook een thema aanvinken. Hierbij heb je de keuze uit binnen, buiten, natuur, stedelijk en willekeurig.

Ten slotte kun je kiezen voor langzaam, waarbij men om de beurt een foto moet maken, maar ook voor de snelle variant. Hierbij kun je onbeperkt en achter elkaar foto's schieten die je kunt invoegen. Spelen kan tegen totaal willekeurige spelers, maar als je de spelnaam of het e-mailadres van een persoon weet kun je deze uiteraard ook direct uitnodigen.

Beschikbaarheid

De gratis variant is via onderstaande knop te downloaden, maar als je wilt spelen zonder advertenties kun je via de Play Store de versie kopen voor 99 cent, die geen onderbrekingen en advertenties kent.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk