Score Hero: te verslavende en vooral leuke voetbal-game

Score Hero: te verslavende en vooral leuke voetbal-game

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Score Hero

Score Hero is geen reguliere voetbalgame zoals bijvoorbeeld FIFA, mede door de unieke bediening. Jouw 'held' moet de nodige teams en het nationale elftal naar de winst helpen. Natuurlijk gaat dit niet zonder problemen. In Score Hero is het de bedoeling dat je de bal richt door een lijntje te trekken binnen het beschikbare gebied. Dit kan bijvoorbeeld een pass zijn, maar ook een schot op doel. Elke keer als een medespeler de bal ontvangt, zul je hem weer verder moeten spelen. Het is dus niet mogelijk om de spelers te besturen als ze rennen.

Inmiddels zijn er 360 levels te spelen binnen Score Hero, waarbij er seizoenen zijn van 20 levels. Hierin kun je per level drie sterren behalen en voor een volgende seizoen is een bepaald aantal sterren nodig. Deze behaal je door doelen te behalen in de verschillende levels. Zoals bij vele games heb je maar een bepaalde hoeveelheid energie, die weer opgeladen wordt naarmate er meer tijd verstrijkt. Ook is het mogelijk via in-app-aankopen om oneindige energie te kopen, of het aan te vullen door een reclame te bekijken.

Score Hero is wat mij betreft een erg leuke, verslavende game die in ieder geval het proberen waard is. Ben je een voetballiefhebber, of juist niet, waag zeker eens een poging.

Beschikbaarheid

Score! Hero is gratis te downloaden door op onderstaande button te klikken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk