Samsung Game Launcher introduceert instant games

Samsung Game Launcher introduceert instant games

Samsung Game Launcher

Samsung heeft een nieuwe update uitgebracht voor zijn Game Launcher-app. Deze update komt met instant games en een apart tabblad voor in-game-meldingen. Dat meldt Sammobile.

De nieuwe instant games lijken natuurlijk op de instant apps en games van Google. Met deze functie kun je apps en games eerst proberen voordat je ze installeert op je telefoon. Samsung heeft al een hele reeks instant games van de uitgever FRVR Games aan zijn Game Launcher toegevoegd: Basketball FRVR, Drag Race FRVR, Gold Train FRVR, en Hex FRVR.

Als je via het vergrootglasje in de Game Launcher zoekt op één van deze games, dan krijg je onderstaande melding te zien. Je kan de game eerst proberen en daarna ervoor kiezen om deze te installeren.

Samsung Game Launcher Instant Games

Op de Note 20 Ultra op de redactie zijn deze games overigens nog niet als instant game te zien, ook al hebben we de juiste versie geïnstalleerd. De Game Launcher laat ook via een melding weten dat de instant games zijn toegevoegd. Het tabblad voor in-game-meldingen is wel in de launcher te zien.

Samsung Game Launcher Instant Games

Samsung Game Launcher is een handige app op Samsung-telefoons dat je kan zien als beheercentrum voor games op jouw Samsung-apparaat. Je vindt er al jouw games op één handige plek waar automatische nieuwe downloads worden toegevoegd. Er zijn ook game-statistieken zoals je speelhistorie en je dagelijkse speeltijd.

Samsung Game Launcher downloaden

De nieuwste versie van de app (4.3.02.6) is beschikbaar via de Galaxy Store op je Samsung-telefoon. Open hiervoor de Galaxy Store en tik op het rechter zijmenu en dan op 'Updates'. Vanuit hier kun je deze versie downloaden en installeren op je Samsung-telefoon.

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties