Mysterieus derde deel 'escape room'-game The Room gelanceerd

Mysterieus derde deel 'escape room'-game The Room gelanceerd

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Puzzeltrio

Ontwikkelaar Fireproof Games had twee games in de Play Store staan. De bekende game The Room die al enkele jaren geleden werd uitgegeven en het in februari 2014 uitgebrachte deel 2. The Room Three was al een tijdje beschikbaar op iOS en de nieuwe puzzelgame is nu dan ook gelanceerd in de Play Store. Inmiddels is deel één te verkrijgen voor 99 cent en The Room Two kost je op het moment van schrijven nog € 1,99.

The Room Three

Vele puzzelliefhebbers hebben lang uitgekeken naar , maar deze is nu dus ook in de Play Store te vinden en is de grootste en meest uitgebreide game van Fireproof Games ooit. Het is niet per se nodig om de eerdere delen gespeeld te hebben, omdat er allerlei nieuwe puzzels en elementen in het spel verwerkt zitten, maar aanraden doen we het wel. Zo herken je het type puzzels en de sfeer van de eerdere games die je ook in het derde deel weer zult vinden.The Room Three speelt zich af op verschillende locaties, waaronder Grey Holm, een mysterieus en verlaten gebouw op een afgelegen eiland. Je kunt voor het eerst in deze gamereeks de wereld bekijken in het klein en ook kun je terugkeren naar Grey Holm tijdens de verschillende hoofdstukken van je puzzelavontuur. Zodoende zal niet iedereen het einde van het spel op dezelfde manier ervaren dezelfde weg afleggen en kun je de toekomst wat manipuleren.

De vorige delen van de reeks wonnen in het verleden al meerdere prijzen en The Room Three lijkt ook weer een topper te worden. Je moet alles in de spelwerelden goed onderzoeken, in- en uitzoomen en de geheimen ervan onthullen, zodat je verder kunt in het mysterieuze verhaal. Je kunt hints gebruiken als je ergens niet uitkomt en het spel is voorzien van een cloudsavefunctie, zodat je verder kunt spelen op verschillende apparaten en nieuwe achievements kunt vrijspelen.

Beschikbaarheid

The Room Three is via één van de knoppen onder dit artikel te downloaden voor € 4,99. Als je nog nooit één van deze games hebt gespeeld is het wel aan te raden om deel 1 en 2 eerst te spelen en deze zijn tevens ook in prijs gezakt, leuk dus om mee te beginnen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk