Prachtige shooter Afterpulse nu ook beschikbaar voor Android

Prachtige shooter Afterpulse nu ook beschikbaar voor Android

Afterpulse

Afterpulse is een zogenaamde multiplayer third person shooter die is gemaakt door Gamevil. Ondertussen heeft de game al heel wat prijzen mogen ontvangen. In deze grafische zeer mooie game, waarbij alle actie is te beleven vanuit een third person view, speel je een soldaat die de vrede in de wereld moet herstellen. Daarbij zul je heel wat vijanden moeten vernietigen.

Er is veel aan te passen in Afterpulse zoals je uitrusting, wapens of gevechtsstijl. Als beginner kun je ervoor kiezen om je vaardigheden te oefenen in de Training mode. Verder is er nog een multiplayer-optie. Onderstaande video laat goed zien hoe het spel er grafisch uitziet en dat is niet mis. Gamevil claimt met Afterpulse grafisch dan ook console-kwaliteit te kunnen bieden.

Beschikbaarheid

Afterpulse is momenteel beschikbaar in Australië, Canada, Indonesië, Maleisië, Mexico, Nederland, Filipijnen, Saudi Arabië, Singapore, Spanje, Zweden, Thailand, Turkije en Vietnam. De game kan geïnstalleerd worden door op de onderstaande knop te drukken.

Update: We krijgen van een aantal lezers te horen dat de game niet kan worden geïnstalleerd op hun Androidtelefoon (onder andere: Galaxy A5 2015, Moto G4 Plus). Op de redactie wordt onder andere de Nexus 9 alleen nog ondersteund. Hopelijk zal Gamevil snel andere Androidtoestellen ondersteunen.

Bron: Android Authority

Lees meer over:
Actie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties