Populaire DOOM-game komt naar telefoons: bekijk de trailer en registreer je

Populaire DOOM-game komt naar telefoons: bekijk de trailer en registreer je

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

'Mighty DOOM' is de naam van een nieuwe DOOM-game voor telefoons en tablets. Je speelt met een speelgoedversie van de DOOM-slayer in deze arcadeshooter. De trailer geeft een beeld van wat je mag verwachten en je kan alvast in de Play Store voor Mighty Doom registreren.

Mighty DOOM

Doom is een oude en populaire gameserie die nu een mobiele variant krijgt op Android en iOS. Uitgever Bethesda omschrijft de game als "gewelddadig schattige topdown, singletouch actieshooter met de gloednieuwe Mini Slayer".

"Gewelddadig" omdat nu eenmaal het handelsmerk is van DOOM-games, maar ook schattig, omdat je niet zomaar speelt met de iconische 'DOOM Slayer', maar wel met een koddige speelgoedversie: 'Mini Slayer'. In de speelgoedfabriek breekt de hel los en de Mini Slayer neemt het dus op tegen speelgoedversies van de bekende demonen uit DOOM.

"Topdown, singletouch actieshooter"

Maar wat mogen we verwachten van een "topdown, singletouch actieshooter"? Het spel is topdown en je bekijkt van bovenaf hoe de Mini Slayer andere speelgoedstukken een kopje kleiner maakt. Mighty DOOM is dus geen first person shooter zoals je van DOOM gewend bent. Het woord is ook singletouch is ook belangrijk, want je hoeft enkel door de levels te bewegen en dan schiet de Mini Slayer automatisch op vijanden.

Gerelateerde artikelen

De nodige variatie in de gameplay van het spel moet komen van de gevarieerde aanvallen en uitrusting die de DOOM Slayer gebruikt. Als je ten onder gaat in de strijd, sta dan weer op en stort je weer in het gevecht door in level omhoog te gaan, je wapens en uitrusting te upgraden en nieuwe combinaties van vaardigheden te vinden om de hordes demonen te verpletteren en vernietigen.

Beschikbaarheid

Mighty DOOM komt uit op 21 maart en je kan je nu al pre-registreren voor de game in de Google Play Store. Zo word je op de hoogte gebracht wanneer de game beschikbaar is. Iedereen die vanaf de release op 21 maart 2023 tot en met 20 april 2023 het spel speelt, ontvangt gratis uitrusting, skins en andere voordelen.

Mighty DOOM is een gratis spel en daarom mag je ook microtransacties verwachten. In welke mate deze in-game aankopen het spel beïnvloeden, is nog niet duidelijk. De game is samen met Alpha Dog Studios ontwikkeld. Ontdek hieronder de trailer van Mighty DOOM.

Mighty DOOM

Mighty DOOM

Doom is een oude en populaire gameserie die nu een mobiele variant krijgt op Android en iOS. Uitgever Bethesda omschrijft de game als "gewelddadig schattige topdown, ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk