Pokémon GO krijgt gesponsorde locaties met goodies voor spelers

Pokémon GO krijgt gesponsorde locaties met goodies voor spelers

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Gesponsorde locaties

Deze locaties wordt een soort van hotspots voor spelers van Pokémon GO waar extra goodies en Pokémon te vinden zijn. Het zou ervoor moeten zorgen dat er veel meer mogelijke klanten op deze locatie afkomen, voor de ondernemer een kans om meer omzet te genereren, zo meldt CEO John Hanke van Niantic aan de Financial Times.

Dit is niet de eerste keer dat het bedrijf deze mogelijkheid inzet. Ook binnen Ingress, de vorige augmented reality-game van Niantic, behoorde dit tot de mogelijkheden. Nu Pokémon GO zo populair is, is de verwachting dat er veel mensen af zullen komen op dergelijke spots.

De betaling zou via de app kunnen verlopen, waarna er automatisch een gesponsorde locatie wordt gecreëerd.

Pokémon GO

Alhoewel Pokémon GO nog niet officieel speelbaar is in Nederland en België, is het toch al mogelijk om de game te gebruiken via een kleine omweg. Wereldwijd zijn miljoenen mensen verslaafd aan de game en zien we veel beelden van mensen die starend naar hun telefoon door het park of een stad lopen om Pokémon te vangen.

De game zal binnenkort ook officieel in Europa en waarschijnlijk Nederland en België gelanceerd worden heeft het bedrijf achter Pokémon GO aangegeven.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk