Pokémon Go halloween: vang een shiny Gengar

Pokémon Go halloween: vang een shiny Gengar

Halloween-evenement

Pokémon Go heeft een speciaal evenement lopende met halloween. Rond deze periode van je meer ghost- en dark-type Pokémon, namelijk: Spiritomb, Giratina, Drifloon en Stunky. Halloween in Pokémon Go is al volop bezig en komt op 1 november tot een einde. Je kan tot 22 uur die dag de speciale Pokémon vangen en je krijgt een dubbele hoeveelheid Candy per vangst.

Verder is er een bijzondere verhaallijn met professor Willow die opmerkelijke dingen ziet gebeuren rondom zijn lab, en jouw hulp nodig heeft. Mogelijk gaat het om een Pokémon die de chaos veroorzaakt. Tijdens hets evenement kan je speciale taken voor Willow uitvoeren met ghost- en dark-type Pokemon. Verder zal ook Giratina, een legendarische Pokémon voor het eerst te vangen zijn. Giratina is een Ghost- en dragon-type die zal verschijnen in raid battles tot en met 20 november.

Pokémon GO - Halloween

Gengar 

Als Giratina je niet kan overtuigen, wat dacht je dan van de krachtige ghost-type Gengar? Deze krachtige ghost-type verschijnt op zaterdag 3 november een tijdlang in raid battles bij gyms, van 11:00 uur tot 13:00. Gengar zal ook in een shiny-variant te vangen zijn.

Nu is zowat de beste moment om weer met Pokémon Go aan de slag te gaan. Binnenkort verschijnt het Nintendo-spel Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee voor de Nintendo Switch. Dat zijn spellen die officieel behoren tot de spellenreeks die begonnen is eind jaren 90 met Pokémon Red en Blue voor de allereerste Gameboy. De nieuwe games trekken terug naar de Kanto-regio waar de originele 151 Pokémon te vinden zijn. Het leuke is dat je alle generatie 1-Pokémon uit Pokémon Go, inclusief Gengar, kan overdragen naar Pokémon Let's Go.

Ga jij weer met Pokémon Go aan de slag? Laat het dan weten in de reacties!

Pokémon Go AR+

Via: Techtastic

Lees meer over:
Avontuur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties