Pokémon GO vanaf nu officieel te downloaden in Nederland en België

Pokémon GO vanaf nu officieel te downloaden in Nederland en België

Pokémon GO: wat is het?

Pokémon GO is een bijzonder populaire game en dient grotendeels gespeeld te worden in de 'echte wereld'. Met deze augmented reality-game ga je op pad om Pokémon te zoeken en vangen, maar ook om te trainen in de Gym en natuurlijk beter te worden. Uiteindelijk kun je ook 'vechten' tegen andere Pokémontrainers en jouw vangst ruilen.

Toen Pokémon GO uitkwam begin juli was deze alleen maar beschikbaar in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika. Daar kwam langzaam verandering in toen Pokémon GO naar het Europese vasteland kwam en op vanaf vandaag is de hype-game ook te downloaden in Nederland en België. Dit melden de makers van Pokémon GO op hun Facebook-pagina.

Er is al veel geschreven over Pokémon GO, er zijn ongelukken gebeurd, criminelen hebben misbruik gemaakt van enthousiaste spelers en de installatie-instructies vliegen je om de oren. Maar om goed te worden in deze game dien je wel op pad te gaan en ook dat levert interessante taferelen op. Er zijn zelfs hulp-apps zoals Poké Radar die helpen met het vinden van de juiste Pokémon.

Om grootmeester in Pokémon te worden heb je naast geduld ook wat tips en skills nodig. Wij hebben alvast vijf tips voor je op een rij gezet waarmee jij 'the very best' kunt worden in Pokémon GO. Dus voordat je aan de slag gaat, lees deze zeker even door.

[readmore article="185806"]

Pokémon Go downloaden

Pokémon GO is vanaf nu uit de Play Store te downloaden zijn en kan op praktisch elke Android-smartphone geïnstalleerd worden. De game is ook beschikbaar voor iOS en zal vanaf vandaag in Nederland in de App Store staan.

Voor de game is wel een actieve GPS-verbinding voor nodig en waar mogelijk ook toegang tot internet. Met deze ingrediënten kun je de straat op als alle Pokémon in je huis of op kantoor gevangen zijn. Pokémon Go downloaden voor Android kan via onderstaande button. Speel ze!

Lees meer over:
Amusement

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties