Pokémon GO voor Android krijgt update en werkt op Android Nougat

Pokémon GO voor Android krijgt update en werkt op Android Nougat

Pokémon GO en Android Nougat

Pokémon GO en Android N waren tot op heden geen goede vriendjes. Maar daar gaat snel verandering in komen, zo lezen we op Reddit. De nieuwste versie van de app, Pokémon GO 0.29.2 zou ook moeten werken op devices met Android N zoals de Nexus 6P en Nexus 5X. Naast Android N is er ook support toegevoegd voor smartphones met Intel-chipsets.

[readmore article="185766"]

Waar er voorheen alleen grijs gescherm getoond werd bij het openen van de app, is het nu wel mogelijk om te starten met het vangen van Pokémon. Wil je de nieuwste versie van de app downloaden, dan kan dat na het volgen van het stappenplan.

1. Ga naar instellingen

2. Open beveiliging

3. Zet het vinkje bij 'onbekende bronnen' aan

4. Download de allernieuwste APK (Pokémon 0.29.2) hier.

5. Na het downloaden, op de APK en volg de installatie stappen

6. Ga naar instellingen> beveiliging

7. Schakel vinkje bij onbekende bronnen weer uit.

Virtual Reality?

In de nieuwste versie van de app zijn ook aanwijzigingen gevonden dat er binnenkort ondersteuning komt voor virtual reality (VR) en producten als Google Cardboard. Officieel is er nog niets bekend gemaakt, maar uit onderstaande tweet en screenshot kunnen we één en ander opmaken.

Pokémon GO de hype

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Pokémon GO de laatste dagen belachelijk populair is geworden. Veel mensen zijn de weg op gegaan om Pokémon te spelen en natuurlijk te vangen. Misschien ben jij ook wel de eerste Gym in de buurt tegengekomen en mag je 'deelnemen' omdat je level 5 bent.

Pokémon GO is officieel nog niet te downloaden in Nederland, maar met bovenstaande methode is het kinderlijk eenvoudig om de game toch al te spelen. Let hierbij wel op dat je het APK-bestand alleen van veilige en vertrouwde sites downloaden zoals hierboven gelinkt. Anders kunnen mensen met slechte bedoelingen toegang krijgen tot jouw telefoon en malware installeren.

[readmore article="185818"]

Voor de echte Pokémon-fans hebben we een aantal handige tips op een rij gezet om 'the very best' te worden in de game.

[readmore article="185806,185842"]

Lees meer over:
Amusement

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties