NVIDIA houdt zomeruitverkoop GeForce Now

NVIDIA houdt zomeruitverkoop GeForce Now

Zomeruitverkoop GeForce Now

De gamesstreamingdienst GeForce Now is uitsluitend te gebruiken op de NVIDIA Shield TV en Shield Tablets. Er loopt momenteel wel een bètaprogramma voor Apple-computers en aan een pc-variant wordt gewerkt. De games worden gestreamd vanaf servers die gebruik maken van snelle NVIDIA-videokaarten.

Bij de streamingdienst is een aantal games opgenomen in de abonnementskosten en andere games dienen nog los te worden aangeschaft. Bij veel games wordt een download-code meegeleverd waarmee de via GeForce Now aangeschafte game ook legaal kan worden gedownload voor de pc. Daarnaast heeft NVIDIA aangekondigd te gaan samenwerken met Ubisoft om alle nieuwe games van de Franse uitgever beschikbaar te maken via GeForce Now.

Vanaf vandaag is een aantal games van NVIDIA in de aanbieding, waaronder de veelgeprezen game Witcher 3: Wild Hunt en zijn uitbreidingen. De volledige lijst met games die in de aanbieding zijn, vind je hieronder. Deze lijst is ook op de website van NVIDIA terug te vinden.

The Witcher 3: Game of the Year – 50% (€24.99)

Mad Max – 66% (€6.79)

Homefront The Revolution – 66% (€10.19)

Shadow Warrior 2 – 25% (€27.74)

Resident Evil Revelations 2 – 50% (€14.99)

Metro Last Light Redux – 75% (€4.99)

Massive Chalice – 80% (€3.99)

Dead Island Riptide Definitive Edition - 66% (€ 6,79)

Tijdelijke uitverkoop

De zomeruitverkoop is van korte duur: de games zijn vanaf vandaag tot en met zondag 25 juni met korting te koop. De streamingdienst NVIDIA GeForce Go is te gebruiken op de NVIDIA Shield TV en NVIDIA Shield-tablets en kost € 9,99 per maand, naast de aanschaf van de games.

Lees meer over:
NVIDIA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties