Nieuwe Games in de Google Play Store week 8 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 8 - 2018

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Joe Jump: Impossible Quest

Joe Jump: Impossible Quest is een game uit het endless-runner segment en vreselijk moeilijk. Het tempo ligt er hoor en de hindernissen komen snel op je af. Met de linkerkant kun je springen en met de rechterkant kun je met een bijl gooien om de hindernissen te slopen.

Joe Jump: Impossible Quest is gratis maar bevat wel advertenties en in-game aankopen en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Day R Survival

Het donkere Day R Survival is er een uit het RPG-genre en dat staat voor Role Playing Game. Het speelt zich af in een wereld die net een nucleaire aanval heeft overleefd en te maken heeft met straling en zombies. Je moet op zoek naar je familie en daarbij trek je door het Rusland van de jaren '80.

Day R Survival is gratis maar bevat wel advertenties en in-game aankopen en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Secret Kingdom Defenders

In Secret Kingdom Defenders verzamel je team van personages om je heen die allemaal ergens goed in zijn. Het is belangrijk dat je je team een goede training geeft voordat je het gevecht aan gaat je kunt ze ook van verschillende wapens voorzien. Je kunt het spel ook online spelen tegen anderen en zo hoog mogelijk op de ranglijst komen.

Secret Kingdom Defenders is gratis maar bevat wel in-game aankopen en kan via onderstaande knop gedownload worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk