Nieuwe Games in de Google Play Store week 52 - 2017

Nieuwe Games in de Google Play Store week 52 - 2017

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Sonic Runners Adventure

Sonic Runners Adventure is een endless runner waarin Sonic the Hedgehog rent, springt en vliegt om ringen te verzamelen en gevaarlijke obstakels te ontwijken. In de game kunnen andere karakters worden ontgrendeld die weer meer vaardigheden hebben. Sonic Runners Adventure is ook offline te spelen.

Sonic Runners Adventure kost €2,99 en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Gunstar Heroes Classic

Gunstar Heroes Classic is een Mega Drive-klassieker en is nu door uitgever Sega uitgebracht voor Android. In deze actiegame staat uiteraard schieten en rennen centraal. De gameplay is gelijk aan die van de consoleversie, dat geldt dus ook voor de retro-graphics. Een stel superhelden redt de wereld van de ondergang door te schieten.

Gunstar Heroes Classic is gratis en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Arena of Valor: 5v5 Arena Game

Arena of Valor: 5v5 Arena Game is een 5v5 MOBA-game in de stijl van League of Legends. De game is uitgebracht door één van de grootste technologiebedrijven ter wereld, het Chinese Tencent en tevens erg populair in het thuisland. De game bevat een aantal superhelden van DC Comics waarmee je het gevecht aangaat met je tegenstanders.

Arena of Valor is gratis te downloaden en te spelen, maar bevat wel in-game-aankopen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk