Nieuwe Games in de Google Play Store week 5 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 5 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ayo: A Rain Tale

Ayo: A Rain Tale is een mooie indie-puzzelplatformer gemaakt door een Libanese uitgever. Ayo is het jonge meisje Ayo die hier de hoofdrol in speelt. Ze gaat op zoek naar water voor haar familie en dat is niet makkelijk in de woestijnachtige omgeving. Over woestijnen gesproken, deze game is gebaseerd op de problemen die mensen in de Sahara-woestijn dagelijks tegenkomen als het gaat om water. Het zijn hier vooral jonge meisjes die de zware waterlast letterlijk en figuurlijk met zich meedragen.

Ayo: A Rain Tale kost €3,39 en kan tijdelijk via onderstaande knop gedownload worden.

Game Dev Tycoon

Game Dev Tycoon is zoals je zou verwachten een simulatiegame waarin je een game-ontwikkelaar bent die zoveel mogelijk moet zien te verdienen met het uitbrengen van games. Je begint in je slaapkamer om vervolgens te verhuizen naar een mooi kantoor in de stad. Leuk detail, je maakt de ontwikkeling van games uit de jaren '80 tot nu mee, dus ook die van de verschillende gameconsoles.

Game Dev Tycoon kost €5,49 en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Dissidia Final Fantasy Opera Omnia

De bekende Dissidia-games hebben Opera Omnia voluit Dissidia Final Fantasy Opera Omnia uitgebracht. Ook hier stel je je eigen heldenteam uit het Final Fantasy-universum samen (Squall en Cloud). Uiteraard ga je vele gevechten aan in deze grafisch mooie game.

Dissidia Final Fantasy Opera Omnia is gratis te downloaden en te spelen. Er zijn wel in-app-aankopen in de game aanwezig.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk