Nieuwe Games in de Google Play Store week 4 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 4 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

TEKKEN

We beginnen eerst met een van de populairste games van uitgever Namco, TEKKEN. In deze actiegame draait het om vechten, de perfecte combo's uitproberen en vechten. Deze superverslavende game komt ook naar Android en je kunt je nu alvast aanmelden om als eerste een bericht te krijgen als de game in de Play Store wordt gelanceerd. Registeren doe je hier.

Trailer van TEKKEN 7 voor PS4, XB1, PC

MapleStory M

De populaire MMORPG MapleStory voor pc heeft nu ook een mobiele variant: MapleStory M. De game bevindt zich nog in een testfase maar kan al wel (in het Engels) gespeeld worden maar met een kanttekening: na de testfase zal je voortgang in de game verwijderd worden. Desondanks kun je nu al wel spelen zonder in-game-betalingen te hoeven doen. In de game verblijf je in de Maple Wereld om daar monsters te verslaan en sterker te worden, te chatten en te handelen.

MapleStory M is gratis en kan tijdelijk via onderstaande knop gedownload worden.

Blocky Racing

Wat krijg je als je Mario Kart met Lego samenvoegt? Blocky Racing. In deze leuke racegame race je in verschillende geblokte autootjes, kun je nieuwe auto's vrijspelen en wapens gebruiken. Er zijn 55 tracks om in te racen maar je moet wel snel de finish zien te behalen, de blokjes waaruit de autootjes bestaan vallen namelijk uit elkaar.

Blocky Racing is gratis en kan via onderstaande knop gedownload worden. Er zijn wel in-app-aankopen in de game aanwezig.

Paint Tower!

Paint Tower! is lekker verslavende puzzelgame van uitgever Gram Games. Simpel gezegd bouw je een toren met aaneengeschakelde blokken (à la Tetris) alleen maak je de blokken eerst zelfs voordat ze onderdeel worden van de toren. Tussendoor raken er wat blokken los en moet je schilderen. Simpel gezegd, maar niet simpel gedaan.

Paint Tower! is gratis te downloaden en te spelen, maar bevat wel advertenties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk