Nieuwe Games in de Google Play Store week 3 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 3 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Woord Kruis

Woord Kruis is een nieuw soort woordpuzzelgame. Je veegt over het bord met letters om woorden te vormen en natuurlijk worden de woorden steeds moeilijk om te raden. Gelukkig zijn er de verschillende opties om je te helpen als je vastloopt. Zo kun je de letters opnieuw husselen of een hint vragen. Verder zijn er thema's om het bord naar smaak in te stellen, dagelijkse bonussen en nog veel meer.

Woord Kruis is gratis en kan via onderstaande knop gedownload worden.

World of Warships Blitz

World of Warships Blitz is sinds gisteren beschikbaar in de Play Store en feitelijk een kopie van de pc-versie. Het leuke aan de game is dat je met een ID van Wargaming.net met anderen ook met iPhone-gebruikers kunt gamen. In de game is een keur aan legendarische schepen te vinden waarbij gekozen kan worden uit vier verschillende klassen.

World of Warships Blitz is gratis en kan via onderstaande knop gedownload worden. Er zijn wel in-app-aankopen in de game aanwezig.

Geometry Dash SubZero

Geometry Dash SubZero is platformer van uitgever RobTop Games met een fantastische soundtrack waarbij je door te tikken op het scherm, obstakels moet zien te vermijden. Hiervoor is wel wat oefening vereist (ga eerst voor de oefenmodus) want behendigheid alleen is niet genoeg. In de game kun je ook icons vrijspelen om je personage op te leuken.

Geometry Dash SubZero is gratis te downloaden en te spelen, maar bevat wel advertenties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk