Nieuwe Games in de Google Play Store week 2 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 2 - 2018

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Rusty Lake Paradise

Wanneer je op zoek bent naar een gezellig relaxed spelletje dan is deze game misschien niet zo een goed idee. Deze point-and-click game is de derde uitgave in deze serie met de titel Rusty Lake. Je gaat terug naar een eiland dat op allerlei manieren vervloekt is. De opdracht is het terugvinden van de herinneringen van je moeder.

Rusty Lake Paradise kost €2,99 en kan via de onderstaande button gedownload worden.

Google Play Badge voor Nieuwe <a target=games en Nieuwe apps" title="Google Play Badge" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" />

Trump Space Invaders

Voor iedereen die het niet zo heeft op president Trump of voor iedereen die even wil lachen raden we Trump Space Invaders aan. Deze game heeft als basis de klassieker Space Invaders maar nu schiet je op Trump en bescherm je het Witte Huis. Inclusief grappige sound-bytes van Trump zelf.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Boswachter Luke: Rosemary Forest 

Boswachter Luke: Rosemary Bos is er speciaal voor de kleine kinderen die veel willen leren over het bos en de dieren die in het bos wonen. Deze game is verschenen in acht talen en draait om boswachter Luke die de baas is over het Rosemary-bos. Boswachter Luke stelt de kinderen allerlei vragen waarmee ze meer kennis vergaren over de dieren in het bos en wat ze bijvoorbeeld eten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk