Nieuwe Games in de Google Play Store week 11 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 11 - 2018

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

My Tamagotchi Forever

My Tamagotchi Forever brengt je terug naar de jaren '90 toen velen van ons een virtueel huisdier genaamd Tamagotchi op zakken hadden. Dit virtuele huisdiertje dat op de markt werd gebracht door de Japanse speelgoedfabrikant Bandai moest men goed verzorgen anders ging het dood. Tamagotchi was in die tijd een gigantische rage. Bandai heeft nu een Android-game onder dezelfde naam in de Play Store gelanceerd en deze volgt in hoofdlijnen hetzelfde principe. Daarnaast bevat het de Augmented Reality-functies speciaal voor smartphones die beschikken over ARCore.

My Tamagotchi Forever is gratis en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Florence

De makers van het prachtige Monument Valley hebben Florence in de Play Store gelanceerd. Florence is meer een interactief verhaal dan een game met een 25-jarig meisje in de hoofdrol. Zij is voor het eerst tot over haar oren verliefd wordt op Krish. Hierdoor wordt haar saaie leventje op de kop gegooid en jij gaat ze in het verhaal samenbrengen door keuzes te maken. Het spelletje duurt niet erg lang maar is zeker de moeite waard om een keer te spelen!

Florence kost €2,99 en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Partymasters - Fun Idle Game

Partymasters - Fun Idle Game is een tapgame waar je een nieuwe R’n’B-ster kunt worden door als een gek te tappen. De hoofdrolspeler is Lol Vein van Bowmasters die je vergezelt tijdens het tappen en dansen in deze ultieme partygame. Het doel is om een droomhuis te bouwen maar daar heb je sterren voor nodig en deze verdien je door te tappen. Gelukkig zijn er genoeg boosters om je feestjes op te leuken en te levellen met dollars die uit de lucht komen vallen.

Partymasters - Fun Idle Game is gratis te downloaden en te spelen. Er zijn wel in-app-aankopen in de game aanwezig.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk