Nieuwe Games in de Google Play Store week 1 - 2018

Nieuwe Games in de Google Play Store week 1 - 2018

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Pukk

Deze game heet Pukk en we moeten toegeven hij is een beetje gek. Je speelt namelijk met alleen een hoofd dat verbazend genoeg ook nog leeft. Het hoofd moet over het ijs gegooid worden als een bowlingbal op de bowlingbaan maar dan is het de bedoeling om zoveel mogelijk zaken te raken en goud te verzamelen. Oh ja, er zit ook nog een schattige ijsbeer achter je aan die je niet wil opeten maar wil knuffelen.

Pukk is gratis en kan via de onderstaande button gedownload worden. Er zijn wel in-app aankopen in deze game.

Antihero

Antihero is een digitaal bordspel bekend van Steam maar nu ook te spelen via Android. Je gaat terug naar het oude Victoriaanse Londen en je moet een dieven-gilde gaan opzetten. Er is een singleplayer en een multiplayer-versie waarin je allerlei taken moet uitvoeren die het daglicht eigenlijk niet kunnen verdragen. Je koopt om, zet vallen en jat alles wat los en vast zit.

De game Antihero kost €5,49 en kan via onderstaande knop gedownload worden.

Peace Death!

Ooit al eens aan de poorten van de hel willen staan als de Magere Hein? In Peace Death kan dat. In deze game met een gaaf 8 bits-uiterlijk beslis jij wie er wel en wie er niet naar de hel gaat. Daarbij moet je heel goed opletten wat ze kunnen en wat ze hebben.

Peace Death kost €3,99 en kan via onderstaande knop gedownload worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk