Speel mee met nijntje-game leert kinderen spelenderwijs cijfers en letters

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Speel mee met nijntje is een nieuwe educatieve app voor kinderen. De app is vanaf deze week wereldwijd beschikbaar voor kinderen tot 6 jaar oud.

Speel mee met nijntje

De game Speel mee met nijntje bevat 15 leuke en educatieve nijntje-games waarmee jonge kinderen spelenderwijs cijfers, vormen en letters kunnen leren in de stijl van het beroemde en geliefde karakter, nijntje. Daarnaast is er veel plezier te beleven aan leuke games waarin kinderen muziek kunnen maken en kunnen kleuren of koken.

  • Leer tellen van 1 tot 10
  • Leer woorden afmaken
  • Los leuke nijntje-puzzels op
  • Maak muziek en geluiden

De app is ontwikkeld door Azerion, in samenwerking met Mercis, de wereldwijde rechteneigenaar van nijntje. Frank Padberg, Business Development Manager bij Mercis, vult aan: “Onze missie is om ervoor te zorgen dat de nalatenschap van Dick Bruna voortleeft in de schitterende wereld die hij heeft gemaakt met nijntje en om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om kinderen te stimuleren zichzelf te ontwikkelen en te uiten in deze mooie wereld.”

Speel mee met nijntje-game leert kinderen spelenderwijs cijfers en letters

Speel mee met nijntje downloaden

De nieuwe nijntje-app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store. Gebruikers krijgen de eerste 3 games gratis en kunnen alle 15 games ontgrendelen voor € 4,99. Zowel de gratis versie als de betaalde versie van Speel mee met nijntje is reclamevrij.

Speel mee met nijntje

Speel mee met nijntje

De game Speel mee met nijntje bevat 15 leuke en educatieve nijntje-games waarmee jonge kinderen spelenderwijs cijfers, vormen en letters kunnen leren in de ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk