Mega Tic Tac Toe: 9x zo moeilijk?

Mega Tic Tac Toe: 9x zo moeilijk?

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Negen?!

Ja dat lees je goed, je speelt negen potjes boter-kaas-en-eieren tegelijkertijd in Mega Tic Tac Toe! Net als met het gewone spel moeten spelers om de beurt een vakje invullen. Eentje plaatst het rondje, de ander is het kruisje. Het spel bepaald echter in welk van de negen vakken jullie een vakje in mogen vullen. De vakken wisselen de hele tijd, waardoor je te tegenstander al twee tekens in een vak heeft staan voordat jij daar iets in mag zetten.

Aan het begin van het spel is dit in één vak, maar als er een aantal vakken ingevuld zijn, kan het zomaar voorkomen dat je ineens keuze hebt uit vijf grotere vakken. Het werkt net zoals de papieren variant. Als jij in het middelste vak een kruisje zet in het vakje linksboven, moet de volgende persoon een rondje plaatsen in het grote vak linksboven enzovoort. Je wint als je in het grote spel drie vakken op een rij gewonnen hebt, net zoals in een klein potje boter-kaas-en-eieren. Deze spelregels brengen een nieuwe dynamiek naar het spel die ervoor zorgen dat je nog slimmer je zetten moet plannen.

Je kunt het spel lokaal spelen zodat je bijvoorbeeld tijdens een saai college snel een potje kunt spelen met je buurman. Er is ook een optie aanwezig om online een tegenstander te vinden voor als je bijvoorbeeld in de trein zit maar je kunt natuurlijk ook gewoon een mede-passagier vragen om hem lokaal eens even te verslaan.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden via de button hieronder, Android 4.0 of hoger is daarvoor wel een vereiste.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk