Light House: laat jij de vuurtoren weer branden?

Light House: laat jij de vuurtoren weer branden?

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Light House

Een vergeten vuurtoren staat bij de zee, maar energie om de lampen te laten draaien is er niet. In Light House moet jij ervoor zorgen dat de vuurtoren in elk level wel wordt voorzien van genoeg energie, zodat deze weer kan shinen. Om de game goed te kunnen spelen is het fijn om wat interesse te hebben in natuurkunde, maar dat is niet per se een must.

Met behulp van onder andere spiegels en portalen kun je energie uit verschillende bronnen overbrengen naar de vuurtoren of meerdere torens als die in het level te vinden zijn. De uitleg in het begin is misschien wat schraal, maar je leert al snel hoe je de verschillende elementen kunt gebruiken om de energie naar de vuurtoren(s) te verplaatsen.

Het spel kent tientallen levels, is gratis te downloaden en de graphics zijn mooi en strak. Met behulp van cijfertjes is te zien hoeveel stroom er nodig is om een object te laten werken. Verander de positie van spiegels om energie te blokkeren of juist door te laten en ontdek zo steeds meer te gebruiken objecten in de lastig wordende levels.

Beschikbaarheid

De game vereist Android 4.1 of hoger en is gratis te downloaden via onderstaande button.

Dank voor de tip Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk