Hitman-games in de aanbieding

Hitman-games in de aanbieding

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Hitman: Sniper

In Hitman: Sniper speel je met de bekende Agent 47 en moet in tientallen missies allerlei objecten en mensen elimineren. Waar je in de ene ronde alleen silent kills moet maken, gaat het in een andere missie weer om zoveel mogelijk dodelijke combi's maken of een bepaald aantal punten verdienen. Het spel laat je de bekende Hitman-games weer enigszins beleven en geeft je dat gevoel weer terug om de beste hitman ter wereld te worden. Je kunt echter niet rondlopen, maar zal altijd vanaf één vast punt de missie moeten volbrengen. Wapens kun je voorzien van upgrades, zodat je nog doeltreffender wordt en meer schade aan kunt richten. Het spel kost normaal € 4,99, maar wordt nu aangeboden met 90% korting, waardoor het nog 50 cent kost.

Hitman GO

Geen fan van snipers, prachtige silent kills of logisch nadenken hoe jij vijanden het beste kunt elimineren en gebruik kunt maken van allerlei objecten in de levels, dan is Hitman GO misschien een betere keuze. Hierin speel je ook met Agent 47, maar veel geweld en bloed is in deze puzzelgame weer niet aanwezig. Je missie is om de levels te doorkruisen naar het eindpunt, terwijl je niet gepakt wordt door de bad-guys. Hierbij moet je je tactische denkvermogen op de volle 100% laten draaien, want de levels worden steeds lastiger. Welke vijand moet je stilletjes ombrengen, hoe kun je deze lokken en stilletjes laten verdwijnen, hoe ga je op in de massa en sneak je naar de uitgang? Dit spel is ook in de aanbieding en kost nu nog 99 cent.

Als deze GO-game je wat meer ligt, vergeet dan ook niet om eens te kijken naar Lara Croft GO, waar we vorige week een artikel over schreven. Ook deze puzzelgame is in de aanbieding en kost je ook € 0,99.

0 reacties

Games

Dit vind je misschien ook leuk